No odločil sem se, da tudi jaz končno predstavim moj kombajn. Avto drugače ne uporabljam, saj večino časa lepo počiva v garaži in čaka na lepe poletne dni Gre za Calibro 2.5 V6, letnik 93, z vso možno opremo. Na avtu je bilo izpeljanih ogromno predelav, tako da jih sedaj ne bom našteval ker se mi ne da :P (dosti se vidi iz slik, če pa bo koga kaj zanimalo pa lahko kasneje dopišem). Z njegovim prejšnjim izgledom (Rieger custom predelava) sem zmagal na avtošovu Grosuplje 2004, lani pa sem izgled malo osvežil. Tukaj je nekaj slikc:
Veliko lepša bi izgledala s temnimi mrežicami, serijskimi-zatemnjenimi zadnjimi lučmi (oz. podobnimi, lexuske ne pašejo). platišča kaki 2 coli premajhna, glede na celoto.
Pa ne misli, da samo kritiziram zaradi...itd; avto je lep, ampak bi po mojem okusu bil še lepši, če bi izvedel omenjene spremembe.
Barva je pa res nekaj posebnega in najbolj izstopa.
V avto je bila vložena ena vreča denarja Pozna se mu da je bil delan nekaj let nazaj, ko so bile lexus luči in podobne zadeve še in... ampak okusi se spreminjajo in tako se je tudi moj. Spremenil bi še veliko stvari, ampak se mi preprosto ne da več ukvarjati z njim, ker potem temu ni nikoli konca. Feltne sem tudi imel namen zamenjati za 19 col krom z robom pa sem si pred kratkim premislil. Avto bom poizkusil prodati takšnega kakor je.
Brez zamere, meni je tole ena navadna rizota. Cenim tvoje delo in vse ure ki si jih vlozil v avto, samo koncni izdelek se mi ne dopade, moram pa rect da je notranjost svetovna.
Notranjost se mi dopade, barva je tud odlicna, te "malenkosti", zgoraj navedene pa bi lahko spremenil... Na tvojem mestu pa bi jo tud rajsi prodau, pa nej se drugi ubadajo s tem!
No jaz bom sam to reku...
Če bi bila na slikah Honda Civic bi vsi grajal plastik fantastik in nevem še kaj...
Tako da tole pol isto velja za Calibro...drugače pa lepo ohranjena in lepa barva!