Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Wemar
Nov uporabnik

en star Renault Clio L.1991, 1.4 RT

Napisal/-a Wemar Če feb 28, 2008 5:51 pm

no da predstavim svoj podrt voz:

Avto je kot v naslovu piše Renault Clio, letnik je 1991, prevoženih ma cca.93k km, dobil sm ga od starga ata :D, in avto je res v slabem stanju, obnovil bom deloma motor (nobenih hard obnovitev), naredil sem že veliki servis, zamenjal vse končnike, stabilizatorje, gumice, montiral sem el. pomik prednjih stekel, el. ogledala, v planu pa je sledeče:
-poštimat vse kar je gnilega na avtomobilu, menjava tesnila glavne gredi, menjava zadnjeih luči ker so use počene :oops: , ličarska dela na poplnoma celem avtomobilu, in pa notranjost poštimat kar je strgano, zjebano, itd. To je pa use, komentarje v stilu: "ta dnar k ga boš v avto vložil bi dubu že enga bolšga" itd. preziram ker upam da ko bo avtomobil dokončan mel občutek to sam pa sam naredu, in ne rabim boljšega avtomobila ker sem študent in za študentska leta je ravno pravšnji :)

Slika

Slika

Slika

Slika[/img]
RS-Renault Sport
Slika

lebica
Novinec

Kraj: BELAKRAJINA - SEMIČ

Napisal/-a lebica Če feb 28, 2008 6:51 pm

Lepo da ga boš obnovil ....za svoja leta je še kar dobr ...no sej je original francoski ...marsikateri novejši je slabše ohranjen (pleh) ...obilo uspeha pri prenovi
;)
Clio INITIALE Paris 1.5 Dci
Slika

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če feb 28, 2008 7:11 pm

:tomidelej:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če feb 28, 2008 7:23 pm

veliko uspeha in zabave želim pri sami obnovi :tomidelej:

Uporabniški avatar
Cobra1
Novinec

Napisal/-a Cobra1 Če feb 28, 2008 7:23 pm

počas pa bo voz kot se šika :-P

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Če feb 28, 2008 7:52 pm

Uf lep avtek, velik varnih km.... :vrum
me spominja na mojega bivšega, s katerim sem naredu 380k km brez generalke ... 8)
Potem pa ga je kupec kmal razbil.... :?

Lp

Wemar
Nov uporabnik

Napisal/-a Wemar Pe feb 29, 2008 12:33 pm

sprejemam predloge če ma kdo kakšne ideje glede izgleda, izbolšav itd. drugače pa porjekt počasi napreduje, dones poslikam use hibe avtomobila :D
RS-Renault Sport
Slika

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Pe feb 29, 2008 11:33 pm

Zanimivo je videti da so še ljudje,ki se spravljajo obnavljati takšne avtomobile... :tomidelej:

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil So mar 01, 2008 10:04 am

Prvi Clio. Čestitam!
Kmalu bo oldtimer.
Srečno vožnjo!
Avto,moj partner!!!!!!!!

Wemar
Nov uporabnik

Napisal/-a Wemar Ne mar 23, 2008 11:35 am

no ja stvari se počasi premikajo, naredl smo par popravil, menjava tesnila na glavni gredi, menjava tesnila pokrova ventilov, menjava tesnila glave, poravnana glava, zdej pa bi od vas ki se malo bolj spoznate na take in drugačne vozove rabil nekaj inforamacij, in sicer sledeče:
-avtomobil ima sedaj direkten volan, servo volan bi dobil ugodno od enega 1.2 razbitega cliota, in me zanima kako je z napeljavo usega kar potrebujem za servo
-razmišljal sem da bi avtomobilček opremil z direktnim vbrizgom goriva, in me zanima kaj bi bilo potrebno zamenjati da bi to delovalo.

LP do naslednjič!
RS-Renault Sport
Slika

Wemar
Nov uporabnik

Napisal/-a Wemar Ne mar 23, 2008 11:30 pm

pa še ena prošnjam ker vrjamem da vas je dosti mojstrov glede motorja, bi rabil postopek kako nastaviti ventile, podatke katire lističe moram uporabiti sem dobil, samo sedaj se točno dobro ne spomnim kako so nas učili na SŠ! res bi lepo prosil nekoga ki se spozna na zadeve če mi lahko opiše postopek in pa če kdo pozna odogovore na prejšna uprašanja bi vesel vsake pomoči!

LP
RS-Renault Sport
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov