Napisal/-a Arzen Ne mar 09, 2008 8:44 pm
Audi A3,letnik 1997/98,1.6,135.000 prevoženih km,tehnični velja do 6/08,prva registracija januar 1998.
- ročni menjalnik (5.prestav),bencinar,3 vrata
- zavorni sistem ABS
- 2x Airbag (voznik + sovoznik)
- alarmna naprava,blokada motorja
- električni pomik prednjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- centralno zaklepanje
- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem
- avtoradio cd JVC
- nastavljiv volan po višini
- servovolan
Sem 3.lastnik,ta avto uporabljam že skoraj 3 leta,vendar sem se odločil,da kupim A4 al pa A6 1.9tdi,zato ga tudi prodajam.
Ko sem ga kupil je bil garažiran,zadnje 2-3 leta pa pri meni ne.Karamboliran ni bil,razen ko se mi je ena ženska zaletela na parkirišču in mi naredila luknjo,a nič hujšega.Imam tudi dve luknjici na sprednjem steklu,ter nekaj prask na spojlerju.Vse imam zavarovano,vendar še nisem zadeve uredil.Ta teden so mi tudi menjali sesalno cev.Drugače drugih problemov nisem imel.Ob mirni vožnji vam bo avto prevozil z enim tankom okoli 580km,v divji pa okoli 450km.Jaz mam tam nekje vmes,okoli 520km.
Cena...tam okoli 4000€.Če želite michelinke 15ke,pa 4500€ in ne spustim...medtem ko je brez michelink se možno zmenit za kakšno nižjo ceno,prav tako za gotovino.
Sem iz LJ,vendar je ogled možen tudi na Štajerskem,ko bom pač na obisku pri domačih,to pomeni ta vikend,ki prihaja ali pa nasljednji.Za več informacij sem vam na voljo tle ali pa na ZS.