Nebi vedel. Treba knjižico z navodili odpret.IcEm4n je napisal/-a:lepa. a ta radio slučajno omogoča priklop na iPod (ker mi je nekam znan)?
Cena je po ceniku, z ugodnostmi na lizing.Matjazy je napisal/-a:Uporaben avto. Koliko pa s takšno opremo stane? (ter zakaj si ob nizki ceni rabljenih vzel novo?)
gecco je napisal/-a:Vem da je malo stara tema, ampak da ne bom glih nove teme odpiral za eno brezvezno vprašanje
Imam podoben avto, ampak nisem dobil homologacije zraven. Zanima me, katere dimenzije ima ta avto vpisane pod 16''? Saj vem, dobim podakte lahko še marsikje, ampak tukaj mi je najlažje prvo vprašati
King1 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Vem da je malo stara tema, ampak da ne bom glih nove teme odpiral za eno brezvezno vprašanje
Imam podoben avto, ampak nisem dobil homologacije zraven. Zanima me, katere dimenzije ima ta avto vpisane pod 16''? Saj vem, dobim podakte lahko še marsikje, ampak tukaj mi je najlažje prvo vprašati
Mislim, da ima samo eno dimenzijo in ta je 205/50 r16Vsaj tako je bilo isto pri moji astri g.
lp
p.s.![]()
kje je pa alfa ?
gecco je napisal/-a:King1 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Vem da je malo stara tema, ampak da ne bom glih nove teme odpiral za eno brezvezno vprašanje
Mislim, da ima samo eno dimenzijo in ta je 205/50 r16Vsaj tako je bilo isto pri moji astri g.
lp
p.s.![]()
kje je pa alfa ?
Alfica je šla v Belo krajinoTrenutno bom imel Astro, verjetno do spomladi, potem se bo pa spet pogledalo za kakšno novejšo Alfico
Hvala za odgovor
jack86 je napisal/-a:?? Ni več alfe??
Mi mamo doma astro G (ja ja, še dela! verjetn se spomneš cajtu iz srednje šole), na njo pa ne gre nič več kot 15" veliki čevlji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov