Pozdravljeni,
Odlocil sem se, da vam le predstavim svoje zimsko prevozno sredstvo. In sicer je to moj drugi e30, prvi je se v "rahlih" dodelavah in bo primeren za voznjo poleti. Avto je letnik 1987, prvic registriran aprila... kaksen mesec starejsi od mene. Na avtu ni nobenih ponaredkov, manjka pa se kar nekaj malenkosti, da bo avto tak kot sem si ga zamislil. Zaradi studija se zal ne morem posvetit avtu toliko kot si zelim, ampak vseeno mi zvesto sluzi (kar je tudi njegov namen:)).
Kratko in jedrnato:
-e30 m10b18 brez katalizatorja, remus zadnji lonec
-komplet M-technik I
-M-technik vzmeti, bilstein amontizerji
-BBS 15" (pokrovckov ni gor, ker bi si jih lahko kdo med tednom prilastil)
-smerokazi ter zadnje luci zatemnjene
-prednje luci crne (sam naredil, ce kdo rabi: PM)
-M-technikI volan ter prestavna rocka
-obratomer
-sportni sedezi ter zadnja klop z naslonjalom (skibag-ce kdo kupi: PM)
-elektricno nastavljiva zunanja ogledala, elektricni pomik stekel (luknjice na tapetah se potrebno zadelat)
-zadnja polica z sony 17cm zvocniki ter alpine visokotonci, prednji sistem dragster 13cm, visokotonci v trikotnikih
-ojacevalec jbl gto 75.4 (poganja predni ter zadnji sistem, blaupunkt woofer-ga ni trenutno v avtu)
-radio sony cdx-gt410u bo menjan za Blaupunkt essen mp36 zaradi izgleda(sony naprodaj: PM)
Ni omenjenih se veliko malenkosti, ki so bile narejene.. pa tudi kaj vecjega sem verjetno pozabil. No pa se slikice:

Lep pozdrav,
aljaz:)