Zdravo.Lep Clio tud ozvočenje ma dobro , edino lexus me moti . A luči z lečo si dobil že serisko ali si jih sam namontiral Veliko varnih kilometrov pa čuvej ga Lp
urbn xenon žarometi in zadnje lexus luči so bile na avtu kot dodatna oprema že ko je bil kupljen. Avto sem pa jaz kupil od kolegice ko je bil star dobro leto.
hejho motor v tem avtu je že novešji, letnik 2006 je zelo malo Cliov Storia ki so še stare oblike kot je moj. Vem pa da je 50kW kar pise tudi v prometnem.
sam res razmisli o menjavi lexusk..........kr si umenu temnenje,vrjetno glede na novi zakon neboš temnil sm do b stebrička??drugače pa je lepi clio,pazi ga
Nevem glede lexusk bom se vidu, men niti niso tolk zgresene, ce bi pa ze menju pa itak LED ne originalne. Kar pa se tice temnenja pa itak ni izbire, sj se da tko sam do stebricka temnit legalno ane?
Drugac pa bojo tapru fedri pol pa temnenje.
Niti ne vem tocno, vem da so gor od prvega dne ko je bil avto kupljen ker sem avto videl. Možno da takrat še ni bilo zakonsko predpisano obvezno pranje žarometov ko je bil avto kupljen.