Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

crx 90' - 56k don'tDOit->updejt-feltne-str.6

Napisal/-a McFly Pe jun 13, 2008 4:06 pm

Pozdrav!

Že kar en čas se obotavljam, da bom dal počasi te slike gor, da mal predstavim svoje vozilce in mislim na njem narediti. Torej, začnimo na začetku...

Pred par meseci sem prodal civica 91', saj mi je hodil po glavi njegov, vsaj oblikovno, športnejši bratec. Motorizacija je ostala ista, nekako mi je tale d16a9 prirasel k srcu (dobro, lažem, b16a1 so redke, pa še tako ceno majo da peče :lol: ). Po obisku praktično vseh crx ki so tisti čas prodajale, sem na koncu vzel najbolj ohranjeno, ki je bila istočasno tudi najbolj poceni (kaka j***a nekateri prodajajo za poltretji tisočak€)....

Zdaj pa da ne nakladam dalje, nekaj slik (vem da so slike zaželjene, tako da jih bo kar nekaj)...Takoj sem ga dobil, mi ni uspelo naredit slik, tako da bom uporabil od prejšnjega lastnika, so pa na temle linku (takšen je prišel v moje roke, brez vti felten):

http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=35180&start=20

Drugi dan sem dal gor druge feltne in gume, ker so ble prejšnje plastične (gume, ne feltne :D )...

Slika

Slika

Slika

Slika

Ker mi je original volan prevelik in bunka preveč......hm, what's the word....tutti frutti, smo to menjali takoj zatem...

Slika

Ker mi je ob vsakem daljšem potovanju od dveh kilometrov postalo slabo ob pogledu na armaturo, je bilo glede tega treba nekaj ukreniti...Obisk prijatelja (tnx boštjan :wink: ) in kosi so bili doma..

Slika

Zadnji pogled na grozoto..

Slika

Slika

Zvest pomagač..

Slika

Končni rezultat...

Slika

Slika

Ok, glavne stvari, ki so me zelo motile smo odstranili... Potem sem si mislil dat mal miru, ampak tako mamljivo me je gledal z oglasov, da sem moral nabaviti...

Slika

Slika

Slika

Vmes je bilo srečanje hondašev v Kozini, in po pogovoru sem se zmenil še za eno stvar (tnx Simak-R)...

Slika

Slika

Slika

Slika

Pravi hondaši stehtajo vse kar dajo na avto :lol: ofkors
Cev je delana za b serijo, tko da je bilo potrebno luknje zamašiti. Poskusil sem biti čimbolj profi in elegantno rešiti, kar upam da je razvidno s slik...
Za začetek seveda trenutek nepazljivosti (lahko pa rečem, da sem dal al pa bom dal ''blood&sweat'' v ta avto 8) )

Slika

Slika

Slika

Spet je bilo nekaj časa zatišje, vendar ne dolgo :lol: Motil me je zadnji brisalec in kmalu ga ni bilo več (če kdo kupi, naj pove :lol: ).. Aja, sicer je vse skupaj dokaj ''hackjob'', ampak res se mi ne daje po 25 funtov za OEM čep od honde :roll:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Seveda, pozorni na prihranek na teži :lol: Potem pa kar en čas nisem nič tikal... Kolegu sem slučajno nekaj našel v prtljažniku (tnx dudič 8) ), in čez dva dni je bilo že gor (tnx lučo :wink: )...

Slika

Slika

Slika

Slika

In zdaj je nekako mimo zadnji projektek na avtu, malce dati v red haubo. Narejena je dokaj površno, ker je nimam namen na avtu imeti dolgo časa, hotel pa sem odstraniti čimveč rje in jo nekako zaščititi še za kakšno leto ali dve.. Pobarvali smo še brisalce, ampak ni slik, hehe. Barva naj bi bila mat črna, ampak zgleda nekako pol mat....Eh bomo že naredili da bo prav...

Slika

Slika

Zaradi naslednjega me je vse minilo...Tudi pri nosilcu je takšna luknja, da lahko daš dva prsta noter :shock:

Slika

Pokitano, čaka šmirgl in nekoga ki ga bo uporabljal :D

Slika

Šprickit

Slika

In že se barva (hvala sandi, ki si tku zgudej ustou in zemdu u službo zarad te haube :D )..

Slika

Slika

Slika

Slika

In za konec še dve mal v primernem okolju 8)

Slika

Slika

Evo, drugič bom poskusil dat slike gor takoj ko bo narejeno, ne kasneje, ker to pa je bil en zalogaj 8)

Nič, pokomentirajte če vam paše, avto je daleč od končanega, gre pa v pravi smeri, in upam da ne bom prehitro obupal nad njim...Aja če koga zanimajo feltne in gume, kar na pm :wink:

over&out for now..
Zadnjič spremenil McFly, dne Po apr 13, 2009 8:26 pm, skupaj popravljeno 5 krat.
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jun 13, 2008 4:23 pm

Ni nič svinjarije prišlo v barvo?

Drugače pa fletna honda..

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe jun 13, 2008 4:29 pm

Glede na to, da si neki truda že vložil v to, bi vsaj še odbijač do konca pobarval v rdeče, ne pa da je ves okrušen ;)

Drugač pa če boš še tako napredoval, bo mogoče še res kaj iz tega, ker je še veliko za naredit...

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Pe jun 13, 2008 4:49 pm

supr ne sm se vidi da je hauba slabo pofarbana :D
drgac je pa huda
ce rabs ene custom spegle,mam se doma :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jun 13, 2008 4:56 pm

hvala da si zamenjal notrajjost ker je ze mene tle pred kompom slepila :lol:

tist rdec je blo res grozn..

sam k smo ze lih pr tem, kaj je s to crno haubo fora? :>

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Pe jun 13, 2008 5:23 pm

Počasi se daleč pride, samo če že maš haubo v črnem, daj še streho ;)

kolk te ma prevoženih?

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Napisal/-a McFly Pe jun 13, 2008 7:29 pm

No, pa po vrsti...

@H2: Ne, svinjarije ni prišlo nič, morda tu pa tam malo praha, sicer pa je glavno da ni čmrljev :lol:

@FBR: Z avtom imam še načrtov, tako da nisem videl smisla da bi kaj packal po prednjem odbijaču... Odspredaj je še dobro, bognedaj da vidiš prehod ki so ga delali z zadnjega odbijača na obrobo....kot da je twotone prelivanje :lol:

@rover: Ja, mika me da jo za prav zmatiram z enim 400 šmirglom, pol ne bo več nč videt...Pobarvan je že kul, ampak v pripravo je blo malo časa vloženo. Hm....morda pa bi me zanimali špegli..magari po msnju, saj te mam gor ;)

@voith: Ja, ta rdeča je bla jao....računaj da sem moral pripeljati avto čez slovenijo, dvakrat me ustavli policaji in spraševali kje sem tankal, ter če mam račun :shock:, da potrdi če kaj ne lažem....in poleg sramota še z ruto mclaren, ki je bila napeta čez kofano :roll: Črna hauba pa je nekako stvar okusa, videl na par crxah, nardiu en fotošop, vidu da paše...Sicer pa je nekako pobrano z teh D1 drifting league na Japonskem :)

@ezzy: Streha je še pod opcijo, nisem še izključil ;) Prevoženih pa je nekaj čez 260k km...Najbrž so realni :lol:
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe jun 13, 2008 7:34 pm

Namesto da barvas kose avta iz rdece na crno raje pobarvaj odbijac iz crne v rdeco nazaj. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe jun 13, 2008 8:15 pm

una slika z mobitelom prikazuje kako je mobitel velik al kako je avto nizek :D
drugace resi cim prej ta odbijac spredaj drugace pa svaka cast da si uredil notranjost
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Pe jun 13, 2008 8:34 pm

Veseli me da nimas rizotaste notranjosti, na zunanjosti mas pa se marsikaj za naredit ;)

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Pe jun 13, 2008 8:55 pm

klikni me ko bos gor jst te namrec ne najdm :D

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Pe jun 13, 2008 9:09 pm

Zdravo
Men osebna všečna Honda zelo mi je všeč da si notranjost pošmekov k preh je bla res odvratna , in po tem kr si na ostalih stvareh naredu mam tak filing de je noboš zrižov :D
Lp

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Napisal/-a McFly So jun 14, 2008 12:29 pm

Pozdrav!

No ja, telefon res ni najbolj merodajen, slikam ob priliki z škatlico cigaretov ;) ..Aja, avto ni toliko nizek kot bi želel, tako da bo še spuščen (mal se še obotavljam, ker ne bom več mogel na dvorišče :lol: )... Dela je ogromno na tem avtu, sam no, je pa izziv :P zdj se se nkko zaobljubu da ne bom menjaval avta in poskusil projekt speljat tako da mi bo v ponos... Zdej obljubm da ne bo pretirano zrižana :P , sam mam mal drugačen okus, tako veliko ljudem ne bo všeč, ko bo narjena (koneckoncev jo packam po svoje z svojimi sredstvi)...
luks lajk it kut flay

l3ksy
Nov uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a l3ksy Če jun 19, 2008 1:21 pm

Zmeri lepša postaja... :) Čakam, da bo konec...če sploh bo kdaj :)

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če jun 19, 2008 1:29 pm

McFly je napisal/-a:Pozdrav!

No ja, telefon res ni najbolj merodajen, slikam ob priliki z škatlico cigaretov ;) ..Aja, avto ni toliko nizek kot bi želel, tako da bo še spuščen (mal se še obotavljam, ker ne bom več mogel na dvorišče :lol: )... Dela je ogromno na tem avtu, sam no, je pa izziv :P zdj se se nkko zaobljubu da ne bom menjaval avta in poskusil projekt speljat tako da mi bo v ponos... Zdej obljubm da ne bo pretirano zrižana :P , sam mam mal drugačen okus, tako veliko ljudem ne bo všeč, ko bo narjena (koneckoncev jo packam po svoje z svojimi sredstvi)...

Tu je tvoja resitev :lol: :
Slika

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Če jun 19, 2008 1:39 pm

lepa honda,sam res se streho dej v crno pa bo :twisted:

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Napisal/-a McFly So jun 21, 2008 4:25 pm

No ja konec...nikoli takšni avti niso zares končani 8) , bo pa do konca poletja bližje svoji končni podobi :D (razn če ne pride kakšno drevo na cesto :lol: )
Audiboy, vzeto na znanje :lol: , lowrydrz 4lajf :lol: ...
Sejjaretun, nardiu sm en šop, ampak praktično zgubiš tisto linijo, zaradi česar je crx crx...ampak ideja ni pozabljena :P
Hvala ljudje za komentarje, prosto napišite kar mislite :D
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So jun 21, 2008 5:37 pm

lepo rihtas avtek, le hauba v crni barvi mi ni prevec vsec, ampak predvidevam da si jo dal v crno, ker ce bi jo dal v rdece se bi videla razlika v barvi.. ;)

Ej zanima me ki imas tisti stevcek....cemu sluzi??

LP
Slika

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl So jun 21, 2008 5:45 pm

Dariooo je napisal/-a:lepo rihtas avtek, le hauba v crni barvi mi ni prevec vsec, ampak predvidevam da si jo dal v crno, ker ce bi jo dal v rdece se bi videla razlika v barvi.. ;)

Ej zanima me ki imas tisti stevcek....cemu sluzi??

LP

Tehnica? :P
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Napisal/-a McFly So jun 21, 2008 6:17 pm

Števček kaže kolko boosta v kg vrže vn tisti električni turbo za na cev :lol:
Šalo na stran, če prebereš malo bolje, piše zajebancija na temo teže, tko da tale ''titanium'' cev tehta skoraj 0.7 kile na kuhinjski tehtnici ;)
luks lajk it kut flay
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov