Že kar en čas se obotavljam, da bom dal počasi te slike gor, da mal predstavim svoje vozilce in mislim na njem narediti. Torej, začnimo na začetku...
Pred par meseci sem prodal civica 91', saj mi je hodil po glavi njegov, vsaj oblikovno, športnejši bratec. Motorizacija je ostala ista, nekako mi je tale d16a9 prirasel k srcu (dobro, lažem, b16a1 so redke, pa še tako ceno majo da peče

Zdaj pa da ne nakladam dalje, nekaj slik (vem da so slike zaželjene, tako da jih bo kar nekaj)...Takoj sem ga dobil, mi ni uspelo naredit slik, tako da bom uporabil od prejšnjega lastnika, so pa na temle linku (takšen je prišel v moje roke, brez vti felten):
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=35180&start=20
Drugi dan sem dal gor druge feltne in gume, ker so ble prejšnje plastične (gume, ne feltne

Ker mi je original volan prevelik in bunka preveč......hm, what's the word....tutti frutti, smo to menjali takoj zatem...

Ker mi je ob vsakem daljšem potovanju od dveh kilometrov postalo slabo ob pogledu na armaturo, je bilo glede tega treba nekaj ukreniti...Obisk prijatelja (tnx boštjan

Zadnji pogled na grozoto..

Zvest pomagač..

Končni rezultat...

Ok, glavne stvari, ki so me zelo motile smo odstranili... Potem sem si mislil dat mal miru, ampak tako mamljivo me je gledal z oglasov, da sem moral nabaviti...

Vmes je bilo srečanje hondašev v Kozini, in po pogovoru sem se zmenil še za eno stvar (tnx Simak-R)...

Pravi hondaši stehtajo vse kar dajo na avto

Cev je delana za b serijo, tko da je bilo potrebno luknje zamašiti. Poskusil sem biti čimbolj profi in elegantno rešiti, kar upam da je razvidno s slik...
Za začetek seveda trenutek nepazljivosti (lahko pa rečem, da sem dal al pa bom dal ''blood&sweat'' v ta avto

Spet je bilo nekaj časa zatišje, vendar ne dolgo

Seveda, pozorni na prihranek na teži

In zdaj je nekako mimo zadnji projektek na avtu, malce dati v red haubo. Narejena je dokaj površno, ker je nimam namen na avtu imeti dolgo časa, hotel pa sem odstraniti čimveč rje in jo nekako zaščititi še za kakšno leto ali dve.. Pobarvali smo še brisalce, ampak ni slik, hehe. Barva naj bi bila mat črna, ampak zgleda nekako pol mat....Eh bomo že naredili da bo prav...

Zaradi naslednjega me je vse minilo...Tudi pri nosilcu je takšna luknja, da lahko daš dva prsta noter

Pokitano, čaka šmirgl in nekoga ki ga bo uporabljal

Šprickit

In že se barva (hvala sandi, ki si tku zgudej ustou in zemdu u službo zarad te haube

In za konec še dve mal v primernem okolju

Evo, drugič bom poskusil dat slike gor takoj ko bo narejeno, ne kasneje, ker to pa je bil en zalogaj

Nič, pokomentirajte če vam paše, avto je daleč od končanega, gre pa v pravi smeri, in upam da ne bom prehitro obupal nad njim...Aja če koga zanimajo feltne in gume, kar na pm

over&out for now..