evo mojga leva...dobrodošle kritike in pohvale, pa ne prosm z unm to je babji avto drgač mašina je 2,0 , od prvega lastnika oz. lastnice, 2003 letnik
83000 prevoženih, je spuščen, ma K&N športn filter pa izpuh devito
to je za enkrat pride temnenje, kšne ledice zadi, počas...
Ta barva res paše CC-ju. Luči bi jest tut kr te pustu, ker kšne lexuske res nebi pasale. Rajš našparej za ene lepe 17-ke, ostalo pa pustiš pa bo najlepši
Zadnji spojler je prenizek in premal opazen s strani. Tudi končniki auspuha se mi zdijo neprimerni.
Se mi pa zelo dopade barva... če bi svojega še enkrat kupoval bi si kupil modrega.
Kakšni so pa kej plani za prihodnost? Samo ledice...?
Zelo lep CC. Barva in felne so super. Edino jaz bi izpuh in spojler takoj dol pobral, ker pokvari celoten izgled avta. Vsaj od zadaj če ne drugač. Temnit pa se ti res ne splača. Tisti 2 mali šipi ob strani je bv.
lep kr bos gor dajal dajej kvalitetno! raj ne kupvat krs. glede ledic pa ja zadej bele lucke + meglenka v odbijacu pa pride prov lepo sem zadnic enga vidu
Lep Pugi, barva je sploh neki posebnga mašina pa sploh , men edin spojler ni prov ušeč, to da imaš pa Devitota gor te pa čist štekam , je imel en znanec na S16 in je zvok Lp
ja na prometni ma 1220 kg tm nekje se mi zdi, ja auspuh bo še neki časa gor,kr se mi štima res dopade , kar se tiče spojlera mam u planu itq zamenjat za neki spešl (pa ne uni vesolski alu wingi), sam to pride po odbijačih pa pragih pa tut to nebo neki extremnega, feltne mam pa u planu 17" od OZsuper leggera....zej zaenkrt nebo nč kj novga k morm najprej velk servis hmau delat tko da na spomlad pa pridejo odbijači, feltne pa aluwing,pomislu sm pa tut mal konjiče dvignt
Zadnjič spremenil nero9, dne To avg 12, 2008 11:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
kot prbližn tak sm mislu ne čist tak tko da feltne pridejo manjše se prav 17" pa pride z aluwingom sam ne extremnim mam neki posebnga u planu, kar se tiče odbijačev pa pragov pa neki tacga k na zelenmu tk da use pa ne more bit enako.uglavnem predelave še pridejo