Naj še jaz predstavim mojo HONDO HB EG4, 1.5 16V, DXi, letnik 1994.
Nabavil sem jo letos meseca maja. Bila je čisto "stock". Jaz pa sem ji dodal par stvari bolj v JDM stilu in sicer: MUGEN kopija front lip, 15 colska platišča MOMO Corse s pnevmatikami FALKEN ZIEX 195/50/15, znižal za dobre 3cm z LOWTEC vzmetmi, amortizerji pa so ostali originalni. Zamenjal sem tudi zadnji izpušni lonec z originalnim, gor pa privaril kromani nastavek, da malo polepša izpuh. Vgradil short shifter in ga zelo priporočam, ker se res lepo prestavlja. Dal sem temniti samo zadnje steklo (zaradi bednega novega zakona, ki ga imamo nisem dal zadnjih stranskih, ker potem izgleda zelo grdo), spredaj pa temen trak proti soncu. Vse je seveda homologirano. Dodal sem window visorje pri sprednjih stranskih steklih. Meglenke so bile pa že prej dodatno vgrajene od prejšnjega lastnika.
Deležna je bila tudi poliranja. Ker je rjavenje zadnjih blatnikov normalna pri teh hondah je to težavo prejšnji lastnik že popravil in zadaj pri prtljažnih vratih tudi. Je pa spet začela malo rjaveti spodaj tik pod vratci za tankanje goriva, ampak ni še tako kritično bo pa treba popraviti. V notranjosti pa nisem nič kaj dosti spreminjal ali dodajal razen par drobnarij in short shifterja. Pri motorju sem pa dodal par drobnarij kot so Mugen pokrovček za olje, Mugen štumfek za posodico zavornega olja

Ko sem jo nabavil je imela malo čez 150.000 km, kakor sem gledal po servisni knjigi in servisnih listkih so kilometri realni. Mašinca res dela kot urca, olja zaenkrat ni porabila še čisto nič in mislim, da je motor zares v dobrem stanju.
Za prihodnost imam pa še v planu dodati SPOON ogledala in to je po moje tudi vse zaenkrat kar si želim.
No dovolj predstavitve v besedah in naj slike povejo še kaj več ...