Se strinjam da je žalost nabiti gor m3 ogledala, drugače pa avto zgleda super samo malo več podrobnosti bi lahko napisal o njem...ampak okej upam da bo podrobnejši opis po showu v Lj
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
prvi odbijač mi ni všpeč zaradi velikih stranskih "lukenj"
ogledala
zadnje luči ful izstopajo, škoda da niso dali od nove 6ke luči felne se mi zdijo preveč odprte tak na slikah
Mene nekaj moti na sprednjem odbijaču, pa ne vem kaj... Zgleda mi kot da ma preveč zaobljene robove glede na ostale linije avta. Pa tam pri luči se mi zdi da se ne prilega najbolje - panel gap ni enakomeren.
Prag bi meni osebno bil lepši brez luknje. Potem ko prideš gledat zadaj maš pa spet čisto drugi stil kot na sprednjem odbijaču... Ko sem ravno prag omenil, a tole se serijsko vrata ne nadaljujejo lepo ena v druga, ker vidim malo prestopa vmes?
Feltne, men so kul.
Ne vem zakaj, ampak krom špegli me dejansko ne motijo tolk, ker se še kar razumejo s krom masko, feltnami, cevmi... Out so lahko na gajbicah brez kroma kjerkoli, ampak tukaj so kar okej. Ni mi sicer všeč pod kakim kotom visijo, ampak okej.
Kaj pa je z barvo? Se mi zdi kot da odbijač pa havba nista usklajena en z drugim in z avtom?