Skratka, skoraj serijski accent, z malo personalizacije

Začeli smo s takim

potem sem naredil mali izlet..

kdo uganekaj to je?

wiii

prve slikce z nameščenimi.. (na sliko se vtihotapil špijun..)

P Zero Nero

potem je baje pršlo do nekega spuščanja

samo so me ljudje še kar naprej vztrajno sprašval, kdaj ga bom spustu.. jebeš, sm se odloču da se mi ne da razlagat pa rečem, da kmal :P
jebemtiš, pol sm se pa odloču it mal sam svojega mojstra (ne priporočam :P) in začela so se ustvarjanja - za ogled morte mogoče bit registrirani? al pa tut ne, se mi ne da preverjat..)
http://www.avtoakustika.com/forum/viewtopic.php?t=31148
v glavnem, če se da komu brat, če se vam pač ne da pa nej bo ane

kot se vidi proti koncu tistega topica, sem nekje 3 mesce poliestriral, se ene 4× skoraj prilepil na avto, brusil, drgnil, šmerglal, marsikaj zajebal, porabil kar nekaj denarja, opustil projekt za skoraj 2 leti in se ta cajt vozil v avtu z luknjami v vratih ter razdrtim prtljažnikom.. na koncu pa, luč na koncu tunela, je prišel čudež.. eclipse je PLAČAL človeku ki obvlada, da je šel popravit stvari, ki sem jih kot začetnik zajebal.. in seveda je to pomenilo, da sem vrgel v smeti vse, kar je bilo narejenega, B3NZ0 pa se je potrudil in kar se da prikril moje ne prav pametno izrezano luknjo z vrat.. nastalo je tole
panela:

stebrička

malo šivanja

še z drugega kota

v takem sem se vozil zdaj kar nekaj časa

po kaki uri stebriček na mestu (zaradi usnja je rahlo debelejše kot prej in je na posameznih delih bilo potrebno porezati, na mnogih pa samo uporabiti malo sile

odstranjen varnostni pas

in nameščena plastika nazaj (da ne bo koga zmedlo, to je slika druge strani

in pa še dokaj slaba slikca nameščenih stebričkov

desni tweeter na mestu

levi tudi

samo prislonjeno kako bodo izgledali nameščeni paneli

in pa čez par dni še dokončna montaža panelov:
desn panel

in pa še lev (brez skrbi, kljuka sedaj je gor, se mi je pri številnih demontažah en kaveljček odlomil, sem že kupil novo kljuko in je vse lepo na mestu..

Razlika v barvah v živo ni tako motečća in opazna se pa jo opazi, kar me rahlo moti, samo bom preživel.. Na panelu se jo opazi, na stebričkih pa je več al manj dosti podobno in se opazi samo če ti izpostavim..
no vmes pa je nastalo tudi še malo lepših slikc, naredil jih je klubski kolega..

To pa rečmo da je to, hvala za pozornost če ste vse skup bral, hvala tut unim k ste sam slikce pogledal, na kritike (slabe) sem odporen, tko da kar na dan z njimi (ne dvomim da bom dolg čakal na njih

lp