Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Še moja gajbica - Hyundai Accent

Napisal/-a eclipse_R Pe sep 19, 2008 11:18 pm

No ja pa recmo, da tut jst svoj avto predstavm tle. Ni nč kej preveč predelan.. Ene feltne (nejbrž premejhne), mal spuščen (ofkors da premal :P), notri pa razn male dodelave za namene avtoakustike nič..

Skratka, skoraj serijski accent, z malo personalizacije :)

Začeli smo s takim

Slika

potem sem naredil mali izlet..

Slika

kdo uganekaj to je?

Slika

wiii

Slika

prve slikce z nameščenimi.. (na sliko se vtihotapil špijun..)

Slika

P Zero Nero

Slika

potem je baje pršlo do nekega spuščanja

Slika

samo so me ljudje še kar naprej vztrajno sprašval, kdaj ga bom spustu.. jebeš, sm se odloču da se mi ne da razlagat pa rečem, da kmal :P

jebemtiš, pol sm se pa odloču it mal sam svojega mojstra (ne priporočam :P) in začela so se ustvarjanja - za ogled morte mogoče bit registrirani? al pa tut ne, se mi ne da preverjat..)

http://www.avtoakustika.com/forum/viewtopic.php?t=31148

v glavnem, če se da komu brat, če se vam pač ne da pa nej bo ane :)

kot se vidi proti koncu tistega topica, sem nekje 3 mesce poliestriral, se ene 4× skoraj prilepil na avto, brusil, drgnil, šmerglal, marsikaj zajebal, porabil kar nekaj denarja, opustil projekt za skoraj 2 leti in se ta cajt vozil v avtu z luknjami v vratih ter razdrtim prtljažnikom.. na koncu pa, luč na koncu tunela, je prišel čudež.. eclipse je PLAČAL človeku ki obvlada, da je šel popravit stvari, ki sem jih kot začetnik zajebal.. in seveda je to pomenilo, da sem vrgel v smeti vse, kar je bilo narejenega, B3NZ0 pa se je potrudil in kar se da prikril moje ne prav pametno izrezano luknjo z vrat.. nastalo je tole

panela:

Slika

stebrička

Slika

malo šivanja

Slika

še z drugega kota

Slika

v takem sem se vozil zdaj kar nekaj časa :D

Slika

po kaki uri stebriček na mestu (zaradi usnja je rahlo debelejše kot prej in je na posameznih delih bilo potrebno porezati, na mnogih pa samo uporabiti malo sile

Slika
Slika

odstranjen varnostni pas

Slika

in nameščena plastika nazaj (da ne bo koga zmedlo, to je slika druge strani :D)

Slika

in pa še dokaj slaba slikca nameščenih stebričkov :D - že tema zunaj

Slika

desni tweeter na mestu

Slika

levi tudi

Slika

samo prislonjeno kako bodo izgledali nameščeni paneli

Slika
Slika

in pa čez par dni še dokončna montaža panelov:

desn panel

Slika

in pa še lev (brez skrbi, kljuka sedaj je gor, se mi je pri številnih demontažah en kaveljček odlomil, sem že kupil novo kljuko in je vse lepo na mestu..

Slika

Razlika v barvah v živo ni tako motečća in opazna se pa jo opazi, kar me rahlo moti, samo bom preživel.. Na panelu se jo opazi, na stebričkih pa je več al manj dosti podobno in se opazi samo če ti izpostavim..

no vmes pa je nastalo tudi še malo lepših slikc, naredil jih je klubski kolega..

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

To pa rečmo da je to, hvala za pozornost če ste vse skup bral, hvala tut unim k ste sam slikce pogledal, na kritike (slabe) sem odporen, tko da kar na dan z njimi (ne dvomim da bom dolg čakal na njih :D), na dobre sem pa seveda mahnjen, tko da tut na dan s hvaljenjem (bahaha :P, hec)

lp
Slika

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Pe sep 19, 2008 11:26 pm

Diskretno predelan, kar se (vsaj meni) dopade. Mogoce bi sam izbral druga platisca, kar pa je seveda stvar posameznika.

Srecno in varno voznjo!

Uporabniški avatar
voO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a voO Pe sep 19, 2008 11:26 pm

Dobr si naredu panele pa stebričke za tweeter, sam niso mi všeč črni šivi.

Aja.. pa veliko varnih kilometrov :)

Uporabniški avatar
M-jack
Novinec

Napisal/-a M-jack So sep 20, 2008 10:29 am

Meni se zdi super!

Si mogoče razmišljal, da bi kljuke in letvice pobarval v barvo avtomobila?

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši So sep 20, 2008 11:09 am

Lepo si ga zrihtal..se mi dopade ;) ..kr tako naprej in veliko varnih kilometrov z njim.

Uporabniški avatar
hejho
Novinec

Napisal/-a hejho So sep 20, 2008 11:52 am

Nikoli si nisem mislil, da bom lahko za Accenta rekel, da je lep. Krasen avto, res narejen z okusom. Feltne čist dovoljh velke in lepe. Vse krasno. Kaki je motor, pa oprema?

Pa še to, ne ga srat z pobarvanimi kljukami pa letvicami!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So sep 20, 2008 12:12 pm

hejho je napisal/-a:Kaki je motor, pa oprema?

Ta rdeci se mi zdi da je l.01-02 accent 1.3 GSi ...modri je pa 1.5 l.00 oba sta hatchback
1.5 GLSi l.00 sem imel tudi sam vendar sedana in tudi precej stylanga za tiste case no
saj se se sedaj pri novem zdajsnjem lastniku.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy So sep 20, 2008 12:16 pm

Dobro si naredu te panele :) ...ušečen auto...istega ima od moje punce oče, ist isti, sam njegou ima masko drgačno :) js bi še šipe zatemnu pa letvice in kljuke pobarvu...stvar posameznika...kakšna pa je kej oprema? ...vidim, da ima 4 × el. stekla, 2× air bag...drugo nism vidu...sam pr teh Accentih me moti to ko od punce ta njihou Accent ima od opreme klimo, servo, 2 × air bag in to je to. Nevem kako lahko dajo auto brez obratomera pa npr. to, da ima klimo pa nima el. pomika stekel...to mo je res ''špartansko''...drgači auto je odličen za svoj danr 8) ...motor je vrjetno 1.3...veliko varnih kilometrov.
Zadnjič spremenil chevy, dne Če dec 11, 2008 1:27 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad So sep 20, 2008 12:17 pm

hejho je napisal/-a:Nikoli si nisem mislil, da bom lahko za Accenta rekel, da je lep.

x2, čist lep avtek.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy So sep 20, 2008 12:38 pm

Res je, z okusom si ga postimal, v resnici zna bit se lepsi kot na slikah 8) Res, lepo posmekan Accent.

Veliko varnih km zelim, vozi z glavo.
LP
[size=75]Volvo. For life.[/size]

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS So sep 20, 2008 1:08 pm

Lepo lepo. Glavno da nisi dajau riža gor.

Drgač pa, maš kaj problemov že z rjo? Moj sosed ma isti model, samo nevem letnika in ima čisto pregnite zadne blatnike. Sam ok, tisti niti ne pere pozimi avto pa to, zato ni čudno.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So sep 20, 2008 5:27 pm

chevy je napisal/-a:.sam pr teh Accentih me moti to ko od punce ta njihou Accent ima od opreme klimo, servo, 2 × air bag in to je to. Nevem kako lahko dajo auto brez obratomera pa npr. to, da ima klimo pa nima el. pomika stekel..

moj ma še 4×el. stekla, to je pa to.. ni ravno veliko opreme, še abs-a nima..

panelov nisem delal jaz, jih je delal uporabnik tudi tega foruma - B3NZ0.

kljuke pa letvice sem že večkrat razmišljal da bi pobarval pa sem ene 2 videl pa se mi še vseeno zdi skoraj lepše tko kot mam jst.. ne vem no..

nobenih problemov z rjo nikjer, res pa je, da je blo zaradi zavarovalnih škodnih primerov že več delov večkrat barvanih. Naprimer zaradi parkirišč sprednji odbijač 2×, celotni levi in desni bok pa enkrat zaradi kretena, ki je iz še neznanega razloga potegnil s ključem po levi in desni (avto bil do letos zavarovan super kasko - vse postavke..)

Mactron je imel kar prav glede accentov, moj je letnik 2002

Hvala vsem za pohvale ;)

lp
Slika

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a HyundaiPower So sep 20, 2008 5:45 pm

Zelo lepo diskretno porihtan accent, taki so vedno lepi :)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench So sep 20, 2008 10:42 pm

kako pa špilajo te paneli, kaj imaš noter?
kaj si na koncu z gepekom naredil?

Drugače mu pa feltnice pašejo.
Slika

Uporabniški avatar
Skyline R32
Nov uporabnik

Kraj: Adelaide, SA, Australia

Napisal/-a Skyline R32 Ne sep 21, 2008 1:05 pm

Avto zgleda dobro... tudi notranjost si lepo predelal, zelo okusno vse skupaj...
ceprav... sem ta avto vozil v avtosoli in se spomnim da je rabil menda skoraj eno minuto da je prilezel do 100km/h na avtocesti, lol...
Zadnjič spremenil Skyline R32, dne Ne sep 21, 2008 1:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

miha48
Nov uporabnik

Napisal/-a miha48 Ne sep 21, 2008 1:06 pm

ful lep avto :o

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne sep 21, 2008 1:07 pm

če ma spaček 40 sek do 100 na uro ma pa ta mnde mal manj ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

..

Napisal/-a megane_coupe Ne sep 21, 2008 2:13 pm

res lep..v nulo..:P.
.sem gledal na avtoakustika.com....res svaka čast...tebi se pa da jajcat:=)..
v glavnem..je kje končna slika..kako zgleda prtljaznik..al nisi še vse naredu?....ki tam je nisem zasledil:)...pa me zeloo zanima:P
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne sep 21, 2008 2:56 pm

Lep je ta Accent.

Samo špijun je pa faca na oni sliki ne :lol: :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne sep 21, 2008 6:47 pm

Skyline R32 je napisal/-a:Avto zgleda dobro... tudi notranjost si lepo predelal, zelo okusno vse skupaj...
ceprav... sem ta avto vozil v avtosoli in se spomnim da je rabil menda skoraj eno minuto da je prilezel do 100km/h na avtocesti, lol...

nekih 11-12 sekund do 100 ma ja.. mogoče si vozil dizla, tist ima več ko 17 :D

@stench verjeli ali ne, šele ta četrtek sem dobil avto nazaj z uradnega servisa, kjer je bil 4 tedne, kjer so popravljali lastno šlamparijo na njihove stroške (avto je bil in and out s servisa v zadnje par mescih konstantno..).. v glavnem, ko sem panele ugradil je šel avto takoj nazaj, dobil sem ga pa šele par dni nazaj in od takrat nisem mel minute časa da bi lahko še ojačevalec zvezal.. sem pa jih mel poskusno noter že preden so bli sfiniširani in sem jih poslušal na poti v Beograd in nazaj pa sem bil zelo zadovoljen. Še dokončno vse nastavit pa bi blo to to..

V prtljažniku je samo škatla in woofer, tisto kar je blo s poliestra delano je pristalo na kosovnem na žalost.. Bilo preveč napak, sem se parkrat spravil jih popravljat pa bi trajalo manj časa da bi od začetka zaćel kot da jih popravim.. Zdej pa ne vem, pomojm bom kr šr škatli ostal, ker ta avto bo pri meni še kake pol leta do leto dni, potem pa bom nejbrž šel na nekaj dosti dosti večjega (po vrednosti, po velikosti pa ne tok večjega :P)

Vesele trgatve vsem želim (jaz sem se ravno vrnil z ene :D :pij:

lp
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov