Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Kraj: Novo mesto

FORD FIESTA letnik 1981

Napisal/-a plantn To okt 21, 2008 4:04 pm

evo jaz bom predstavil svoj avto....em...ja kje na začnem....ta avto je FORD FIESTA je pa letnik 1981 tako da je že odltimer...dobil sem ga od prvega lastnika....moj dedek....prevoženih ima skoraj 95000 mau mn....za svoja leta je perfektno ohranjen....

komentarji, pohvale,graje,....dobrodošle [/b]
Zadnjič spremenil plantn, dne Če jun 17, 2010 4:54 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Napisal/-a plantn To okt 21, 2008 4:21 pm

slike???če sm se prou nauču.... :oops: :P
Priponke
PIC_1138.JPG
PIC_1133.JPG
PIC_1134.JPG
PIC_1135.JPG

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz To okt 21, 2008 4:27 pm

u tole pa je star avtek :D velik varnih kilometrov želim.

Aja, probej si nabavit še desno vzratno ogledalce, je zelo priporočljiva zadevca to pri menjevanju pasov, oz nasplošno pri vožnji
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire To okt 21, 2008 4:27 pm

legenda v takem sem se vozu mel ga je moj stric rdecga
drugac cuvaj ga se naprej
LP
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera To okt 21, 2008 4:52 pm

dej mene zlo zanimajo armaturke pri starih avtih lahk prlimaš kakšno fotko

aja pa tako je meu moj sosed k sm biu js 5 et str
old school ford 8) 8)

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc To okt 21, 2008 5:20 pm

lepa je ...srečno vožnjo. fajn ker je že tak stara, da je že oldtimer in je registracija zelo poceni. Napiši še kaj več podatkov, pa kako sliko notranjosti daj.
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To okt 21, 2008 6:06 pm

res k nova :)

merki k kej tazga se res ne vid vec, sploh ne v takem pristnem stanju.. pozim js tega nebi dajal iz garaze :)

zrmkf
Novinec

Napisal/-a zrmkf To okt 21, 2008 6:13 pm

Zanimiv avtek! Pa res ga merkej, k takih ni več velik. Veliko varnih kilometrov ti želim.
K'k bi, de na bi?

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

FORD FIESTA letnik 1981

Napisal/-a bk206 To okt 21, 2008 6:54 pm

zanimiv !! pa veliko varnih km .. srečno vožnjo

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Napisal/-a plantn To okt 21, 2008 8:00 pm

davorz je napisal/-a:u tole pa je star avtek :D velik varnih kilometrov želim.

Aja, probej si nabavit še desno vzratno ogledalce, je zelo priporočljiva zadevca to pri menjevanju pasov, oz nasplošno pri vožnji

hvala hvala....em ja sm tut že tu študeru...do zdj sm biu navajn na tu....nevem no...em ja če bo bo spomlad ku bo fordek ličarju šu na obisk.... :P

Tu_Nera je napisal/-a:dej mene zlo zanimajo armaturke pri starih avtih lahk prlimaš kakšno fotko

aja pa tako je meu moj sosed k sm biu js 5 et str
old school ford 8) 8)

ni problema slikce bojo....zdj sm se nauču koku se jih da gor tku d nbo problem....ja nvm js že douk caita gledam da bi še kje kšnga tazga vidu pa mi ne rata....na autonetu se pa prodaja en črn... :D

Voith je napisal/-a:res k nova :)

merki k kej tazga se res ne vid vec, sploh ne v takem pristnem stanju.. pozim js tega nebi dajal iz garaze :)

se ga merka....sicr mam zdj še neki strošku d bom u njega sigurn....mau servisou nardit....počas bo....študent :evil: ....em ja za zimo....27 let je ni vidu pa je tut zdj nbo.... :P

hvala usm za varne kilometre...upam d bojo...em ja slike pridejo še kokr sm že oblubu...te k so zdj gor so na hitr ratale ko sem ga spucov....aja nekdu je omenu za registracijo d je pocen...je ja ku maš pridoblen certifikat starodobnika 10% zavarovanja plačaš...ja moj ga še nima ker mora bit name pisan še en auto za usakdanjo vožnjo....ta pride najkasnej drugo leto....
Zadnjič spremenil plantn, dne Po feb 23, 2009 8:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To okt 21, 2008 8:30 pm

plantn je napisal/-a:hvala usm za varne kilometre...upam d bojo...em ja slike pridejo še kukr sm že oblubu...te k so zdj gor so na hitr ratale ku sm ga spucou....aja nekdu je omenu za registracijo d je pocen...je ja ku maš pridoblen certifikat starodobnika 10% zavarovanja plačaš...ja moj ga še nima ker mora bit name pisan še en auto za usakdanjo vožnjo....ta pride najkasnej drugu letu....pol se bomo pa res skor zastoj vozil.... :evil: :twisted:

Tega pa nism vedu...jao kere bedaste fore imajo ti ljudje...pol skor ni fore imet OT-ja, če nisi zmožen preživljat avta za vsakdanjo vožnjo... :roll:

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Sr okt 22, 2008 7:24 am

Lep avto, čuvaj ga!
Da pa rabiš še en avto nase pisan, pa ni res. Pozanimaj se malo iz prve roke pri SVAMZu.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Sr okt 22, 2008 7:46 am

pohvale za lepo fiesto, velik varnih kilometrov z njo, pa res je ne vozi v sneg in sol-kokr si že sam omenu, jo je preveč škoda...............

lp...........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Napisal/-a plantn Sr okt 22, 2008 1:33 pm

Daedalus je napisal/-a:
plantn je napisal/-a:hvala usm za varne kilometre...upam d bojo...em ja slike pridejo še kukr sm že oblubu...te k so zdj gor so na hitr ratale ku sm ga spucou....aja nekdu je omenu za registracijo d je pocen...je ja ku maš pridoblen certifikat starodobnika 10% zavarovanja plačaš...ja moj ga še nima ker mora bit name pisan še en auto za usakdanjo vožnjo....ta pride najkasnej drugu letu....pol se bomo pa res skor zastoj vozil.... :evil: :twisted:

Tega pa nism vedu...jao kere bedaste fore imajo ti ljudje...pol skor ni fore imet OT-ja, če nisi zmožen preživljat avta za vsakdanjo vožnjo... :roll:

ha...kdu je pa reku d ga nmorm prežiulat...sm mau me emšo j**e pa mi še mau fali do ispita...zatu sm reku najkasnej drugu letu.... :D

Matjazy je napisal/-a:Lep avto, čuvaj ga!
Da pa rabiš še en avto nase pisan, pa ni res. Pozanimaj se malo iz prve roke pri SVAMZu.

ja nvm do zdj so mi usi tku rekl pa na neku uradno strn za oldtimerje sm šu pa piše d kao tu vela za use OT klube u sloveniji....

aja oblubu sm mau več podatku o autu....slik še ni....

Ford Fiesta
letnik 1981
957ccm3, 29 kW = 38,8 KM
94.570 km
2. lastnik....

em če vas pa še kei zanima me pa uprašte.... :P

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr okt 22, 2008 2:15 pm

Daedalus je napisal/-a: .....

Halo, nimate pojma, zakaj se podeljuje certifitkat in kaj je pomen statusa starodobnika. Osnova je ohranjanje tehniške dediščine in ne poceni dnevni prevoz. Kar pa se na žalost zlorablja zaradi podkupljivosti nekaterih.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Sr okt 22, 2008 2:18 pm

V glavnem, če misliš kaj "pimpat", te pridem osebno za ušesa :D Avto tak kot je je krasen primerek, kvečjemu morebitna ličarska dela in redno vzdrževanje. Če je kaj gumastega okoli motorja, pa da se avto ni kaj dosti vozil, ja ta guma najbrž že malce preperela, predvsem hladilni sistem. Priporočam menjavo vseh tekočin, ni tak strošek. Avto kljub ohranjenosti ni več nov in te stvari se rade pokažejo, ko začneš delat več kilometrov s starejšim malo voženim avtom.
Drugače pa zanimiv voz, veliko srečnih kilometrov ;)
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Sr okt 22, 2008 2:52 pm

Avto je lep zato ga fajn porihtaj (mišljeno v smislu popravila rja in ostalih vzdrževalnih del)! :bow

P.S. To je Slovenski forum zato prosim piši slovnično pravilno, da bomo lahko drugi razumeli kaj želiš povedat... S tvojim pisanjem ne kažeš da ti manjka par mesecev do izpita, ampak par mesecev do osnovne šole :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mp
Nov uporabnik

Napisal/-a mp Sr okt 22, 2008 4:26 pm

-=davor=- je napisal/-a:P.S. To je Slovenski forum zato prosim piši slovnično pravilno, da bomo lahko drugi razumeli kaj želiš povedat... S tvojim pisanjem ne kažeš da ti manjka par mesecev do izpita, ampak par mesecev do osnovne šole :roll:

Se je potrebno zelo potrudit da razumeš kaj je napisano. :/:o:/

Drugače pa ga lepo vzdržuj, bo kot OT še nekaj vreden.

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Napisal/-a plantn Sr okt 22, 2008 7:37 pm

dask je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a: .....

Halo, nimate pojma, zakaj se podeljuje certifitkat in kaj je pomen statusa starodobnika. Osnova je ohranjanje tehniške dediščine in ne poceni dnevni prevoz. Kar pa se na žalost zlorablja zaradi podkupljivosti nekaterih.

vidm d ti o tem mal več veš pa če bi se ti dalu da mi na kratku razložiš....če bi blu tulku volje....:P

martk je napisal/-a:V glavnem, če misliš kaj "pimpat", te pridem osebno za ušesa :D Avto tak kot je je krasen primerek, kvečjemu morebitna ličarska dela in redno vzdrževanje. Če je kaj gumastega okoli motorja, pa da se avto ni kaj dosti vozil, ja ta guma najbrž že malce preperela, predvsem hladilni sistem. Priporočam menjavo vseh tekočin, ni tak strošek. Avto kljub ohranjenosti ni več nov in te stvari se rade pokažejo, ko začneš delat več kilometrov s starejšim malo voženim avtom.
Drugače pa zanimiv voz, veliko srečnih kilometrov ;)
LP
Martin

ha ne se bt...pimpanja na tem autu ne bo...edina stvar je bla do zdj cd radijo k sm ga zamenu....he....em ja za pimpanje pride pa druk auto....hvala za nasvete sm pa mu neki tazga tut sam u mislih....najprej bo generalna na mašini....komplet...d bo pol sigurnu....po konc zime bo šu pa h ličarju....

mp je napisal/-a:
-=davor=- je napisal/-a:P.S. To je Slovenski forum zato prosim piši slovnično pravilno, da bomo lahko drugi razumeli kaj želiš povedat... S tvojim pisanjem ne kažeš da ti manjka par mesecev do izpita, ampak par mesecev do osnovne šole :roll:

Se je potrebno zelo potrudit da razumeš kaj je napisano. :/:o:/

Drugače pa ga lepo vzdržuj, bo kot OT še nekaj vreden.

ja mi je blu na tem formu že parkat rečenu d naj slovenščino pišm....jah kaj čm....tu k zdj berte naj bi bla podgurščina....:P:D....drgač pa hvaaala za nasvete....vem d bo vredn neki sm kukr se do zdj poznam se ta auto nbo prodau k sm ga dubu od enga posebnga človeka....:P

Uporabniški avatar
bacar306
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a bacar306 Sr okt 22, 2008 8:27 pm

ja luškan auto!!! pelou se z nim!! legenda!!!!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov