Marca letos sem kupil kupil Twingota, letnik 1998. Prevoženih ima 140.000 km. Motor je klasični 1.2 60km. Moram reči, da sem do sedaj z njim zelo zadovoljen.
- zamenjan zadnji izpušni lonec (AVTO GALANT)
- zamenjal sem zadnje luči (lexus style, nato sem jih potemnil)
- odstranjeni okvirji tablic
- predelani zračniki na haubi...
Drugo leto bo šlo vse v barvo vozila (ogledala, letvice), prevleke ene custom:), pa še kaj bo prišlo verjetno sproti...
To bi blo zaenkrat vse, kake lepe slike (ne ravno izpred petrolovega wc-ja:) ) pridejo pa drugo leto, ko bodo na avtu spet letne gume, pa bom naredil malo photoshootinga:)
Ja sigurno bom še kaj delal, saj veš da ne moreš nehat ko enkrat začneš:)
Malo višje sem napisu okvirne plane, me pa zadnje čase mika, da bi dal felge pihniti na črno, samo ne vem kako bi zgledalo... pa da bi mogoče še čisto malo roba pustiu...
Mogoče bo šla tut zadna oznaka dol.... bomo vidli drugo leto!
Evo, . počasi prihaja marec, ko bomo preubuli konjičke, jaz pa bom postoril še marskej druzga...
Twingo gre na barvanje (barva bo rdeča, samo verjetno kak poseben odtenek), letvice grejo stran, pravtako tudi značke in napis. Kupil sem že nove prevleke po naročilu (amo-črno-rdeče), na montažo čakajo tudi nove sprednje luči (chrystal look).
Razmišljal sem tudi o temenju stekel, samo ne vem kak bi zgledalo gleede na zakon (verjetno bom dau na minimalno stranske zadnje, zadnje pa malo več)
Bi pa vsa še prosu za pomoč!
Mislite, da bi vredu izpadlo, če bi dal krake pihhnit na črno?Značka bi ostala srebrna.
Hvala vam, sprobi vas še obveščam kaj bo novega.