No bom tko reku,za družinski avto mava z našo kr cliota čeprou ni dost večji kot tale Suza,ampak ker še nimava mulcev spraviva v avto vse kar potrebujeva npr. za na morje.Seveda je punklnov cel prtlažnik ter zadnji zici na strehi pa še 2 bicikla,v nuji pa lahko pripneva še prikolco.V mojem swiftu se pa več al manj sam vozim ko hodim na šiht ali letat ker se v prostem času dajem tudi z modelarstvom.Sicer je res da je kr mejhn tale swift,poleg avijona ,kril ,štartboxa,bencina in ostale navlake ni več prostora še za eno osebo,se pravi 2.
Aja nej povem da je tale 1.3GS 70hp in sicer nekam že skoči ,končna je pa poraz.Druga zgodba je bil pa prejšn swift gti ki je imel 105hp,ta je pa res letel ko svinja.Za v dež ne poznam bolj nevarnega avta.V tretji prestavi je vrtelo v prazno,s bolj slabimi gumami sem se na ovinku peljal naravnost ali pa sem veselo poplesaval.
Ampak tko je,razlika je kar očitna,te pa slej ko prej sreča pamet ali zaj**** kaps .S prejšnjim sem kar precej dirkal,s temu se pa sedaj normalno vozim...edin kako ročno kdaj pa kdaj stisnem,čist tko za žilco
To je to...