ja, pred nakupom sem tudi bil skepticen kako se bo obnesla ta majhnost pa ceprav me na ogledu v salonu in testni pri porseju mb ni motilo. zdaj je stvar taka da res nic ne moti. clovek se hitro navadi na vse, in je res da se pocutis tak kot v letalski kabini.lplancia hf je napisal/-a:Avto je meni osebno zelo ušeč, samo napako pa ima da ima zelo majhno stransko šipo.
ja vem, pa ne sparam za naslednika ampak moj fantek ki je star 2,5 let komaj caka da spici za volan ali skace po avtu in ni mu mar kake cevlje ima, tak da mi ni glih nonstop cistiti sedezev za njim ce razumes?lplenivec je napisal/-a:fare je napisal/-a: sedežne prevleke sem naročil da se notranjost čim bolj ohrani.lp
alo so prevleke ali jih ni pri kvalitetnih sedežih nesme bit razlike.
če pa šparaš avto za naslednjega lastniak pa nima smisla.
barva je na slikah res malo monotona. ko pa je avto opran in na soncu pa je zgodba cisto drugacna.lpurbn je napisal/-a:Zelo zelo všečen avtoSprva ko sm avto samo na slikah gledov mi ni bil kej preveč všeč , pol sm si ga pa enkrat mal bolš ogledov v salonu , mi je pa kr všeč ratov
Barva je men huda , sploh bo lepo zgledal k boš mu gor alu feltne in pa tud notranjost se mi dopade, tko da velik užitkov ob vožni in predvsm velik varnih
![]()
Lp
fare je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Lep in praktičen![]()
Kakši so plani za prihodnost?..mogoče čipanje?
ne,ne... pustim ga takega kot je.
nobenih posegov samo full dobro servisiranje in sedežne prevleke sem naročil da se notranjost čim bolj ohrani.lp
ps: kak pa dam gor se vec slikic???ops:
poslikam jutri.lpGyga je napisal/-a:fare je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Lep in praktičen![]()
nobenih posegov samo full dobro servisiranje in sedežne prevleke sem naročil da se notranjost čim bolj ohrani.lp
Ah... Ene lepe alu feltne mu bos pa ze privoscil.
Sicer pa lep avto. Imas kaksno sliko zadnjega sedeza in prtljaznika? Nisem se videl kako zgleda zadaj.
Gyga je napisal/-a:fare je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Lep in praktičen![]()
Ah... Ene lepe alu feltne mu bos pa ze privoscil.
Sicer pa lep avto. Imas kaksno sliko zadnjega sedeza in prtljaznika? Nisem se videl kako zgleda zadaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov