Naj ponovno predstavim svoje vozilo (prejšnja tema se je namreč izgubila). Gre za Renault 5 Campus letnik 1992, vgrajen motor od Renault Clio 1.4 Energy E7J (55kW/80KM). Avto je generalno obnovljen, prebarvan v temno modro metalik/perla barvo, znižan z vzmetmi Apex spredaj 6cm, zadaj torzija 4cm, ima alu platišča Aluett 15" široke 7J, z gumami 195/45-15. Beli žmigavci spredaj in ob straneh. Sprednja maska brez znaka. Kratka antena. Spredaj novi amortizerji Monroe - krajšani. Beli števec z modro osvetlitvijo. ... pa vrjetno še kaj pa sem pozabo, naj slike povedo več.
Ko sem ga pripeljal domov (levo):
Razdiranje:
Protikorozijska zaščita:
Števec:
Platišča:
Menjava motorja:
Lep pozdrav!
Zadnjič spremenil Godward, dne Pe sep 04, 2009 3:49 pm, skupaj popravljeno 4 krat.
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano Volvo S80 D5 2003 - prodano Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Res je dobra, fajn barvne kombinacije in feltne pašejo gor, kot bi bile narejene zanjo. Spoilerček tudi prav luštno deluje. In če imam prav (svetloba je druga in vžgane so) zadnje luči niso več zatemnjene(nekako mi veliko lepše izgledajo) ? Ker tiste prejšnje zatemnjene ne pašejo (zame)
evo končno sem dobil nastavek da sem lahko vgradil volan od cliota 16v. seveda morem še pobarvat vse skupaj in pa dat preoblečt v usnje ker je volan slabše ohranjen. ampak samo tolko da se vidi kaj se dela trenutno
in pa na vgradnjo čakajo tudi čeljusti od r5 turbo, samo morem še nabavit diske in ploščice.
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano Volvo S80 D5 2003 - prodano Volvo S60 D5 2010 Summum avt.