- 2x DD 1508

LP
Sigor je napisal/-a:Te prevleke res niso za nikamor, pa še vse pomečkane so, pa saj maš original sedeže lepe svetle barve, kolkor se vidi izpod prevlek. Armaturka je tud na drugi sliki lepša, nisem vedel,da ima ta copue armaturko od 200-tke novejše verzije. Samo kako imitacijo lesa bi kupil oroginalno iz Anglije pa bib ilo lepše za moj okus.
Ne morem da ne bi : deli so res blazno dragi za Roverje, ja, bo morda še TriCikl potrdil mojo izjavo
borut_ je napisal/-a:1. Zakaj ste temo prestavli sem, če je bil moj namen predstaviti akustiko v avtu in ne prevlek, ter ostalih stvari???
2. Avto ima 109 KM, deli za Roverja so dragi, ker očitno ne veste kje jih iskati. Priporočam vam vsak odpad v Italiji, tam se teh avtomobilov ne manjka.
3. Kaj ste se vsi tolk zapičli v prevleke? Zvite, raztrgane, umazane...seveda so, ker je ta avto namenjen vsakdanji uporabi, ne pa ležanju v garaži 3/4 leta. Sedežev zaenkrat ne bom dajal oblačit, brez prevlek pa tudi ne bodo. Ko bom dobil kakšne pametne jih bom zamenjal, do takrat pa bodo notr ostale te.
4. Važno, da je meni všeč![]()
5. SLIKE SEM DAL NA TA FORUM, DA VAM PREDSTAVIM ZVOČNI SISTEM IN NE ZARAD ČESA DRUZGA![]()
LP
borut_ je napisal/-a:Se opravičujem![]()
Slike notranjosti sem odstranil, da se ne bo več komentiralo nebistvenih stvari. Pa prosim moderatorje, da premaknejo temo kamor je bila.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov