Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
borut_
Nov uporabnik

Kraj: Kras & Lj.

Rover 216 coupe

Napisal/-a borut_ To jan 27, 2009 9:33 am

- DD C2a
- 2x DD 1508

Slika

Slika

Slika

LP
Zadnjič spremenil borut_, dne To jan 27, 2009 9:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
JanJ
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JanJ To jan 27, 2009 9:58 am

Lep avto, samo notranjost mi ni niti malo všeč. Prevleke, alu tepihi, guma na volanu, barvane plastike,...vse to je po mojem okusu odveč in kvari podobo avtomobila. Mnogo bolj bi mu pasal kakšna prestižna usnjena notranjost v bež ali črni barvi.

Ampak seveda važno da je tebi všeč :)

Veliko varnih in uspešno prevoženih kilometrov ti želim!
LP Jan

Uporabniški avatar
borut_
Nov uporabnik

Napisal/-a borut_ To jan 27, 2009 10:30 am

Noztanjost je planirana cela v modro-bež barvi, ampak ne dobim nikjer prevlek. Za oblečt sedeže pa nimam denarja, tako, da se moram zadovoljiti s tem kar imam :D

Uporabniški avatar
JanJ
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JanJ To jan 27, 2009 10:49 am

No vseeno mislim, da glede na to da je rover britanski avto, mu bolj pristaja prestižna notranjost, kot pa "fast&furious" stil.

V mislih sem imel nekaj v tem stilu:

Slika

Drugač pa veliko uspeha pri rihtanju.
LP Jan

anzl
Nov uporabnik

Kraj: topole

Napisal/-a anzl To jan 27, 2009 12:02 pm

lep od zuni (no, če bi ibu opran bi biu lepši). glede notranjosti se pa tut js strinjam z Janom. drgač pa za sedeže preoblečt ni tok velik dnarja. kolega je dau obnovit (preoblečt, menjat peno, ...) sedeže od hrošča, pa je dau v usnje (komplet, ne sam po sredin al pa kj taga) pa mislm da ni dau več k 200€. loh ga prašam za točno ceno, pa če ti domžale niso predelč ti loh zrihtam številko.
armaturko si menjal, al je že original bla taka notr? ker kokr sm js teh avtu vidu so mel usi od tastare 200-tke notranjost.

čuvaj ga (mal jih je), pa ne ga preveč nakičt.

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl To jan 27, 2009 12:10 pm

Original notranjost bi mu veliko bol pristajala. Zunaj pa lep avto. Kateri 1.6 motor pa je not? 82kw?
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy To jan 27, 2009 1:02 pm

Izjemno lep avto, ki ga v tem primeru kazi obupna notranjsot.

Jst bi šel nazaj na original.

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec To jan 27, 2009 1:11 pm

plastika pobarvana v to grdo modro barvo niti malo ne paše..na drugi slikci je bil še super, z izjemo preoblek..

Uporabniški avatar
street racer
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a street racer To jan 27, 2009 1:39 pm

zelo lep avto!!! tudi sam sem gledal roverja coupeja vendar se potem nisem odločil zaradi delov iin letnika, notranjost je zelo lepa! dober si ga uštimal,tudi meni je všeč fast and furious stil :D
kvečjemu zamenji prevleke z modrimi ;)

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor To jan 27, 2009 1:52 pm

Te prevleke res niso za nikamor, pa še vse pomečkane so, pa saj maš original sedeže lepe svetle barve, kolkor se vidi izpod prevlek. Armaturka je tud na drugi sliki lepša, nisem vedel,da ima ta copue armaturko od 200-tke novejše verzije. Samo kako imitacijo lesa bi kupil oroginalno iz Anglije pa bib ilo lepše za moj okus.

Ne morem da ne bi : deli so res blazno dragi za Roverje, ja, bo morda še TriCikl potrdil mojo izjavo :lol:
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To jan 27, 2009 3:06 pm

videl enga tazga v Tomačevem danes mal čez 14.00

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Napisal/-a TriCikl To jan 27, 2009 8:01 pm

Sigor je napisal/-a:Te prevleke res niso za nikamor, pa še vse pomečkane so, pa saj maš original sedeže lepe svetle barve, kolkor se vidi izpod prevlek. Armaturka je tud na drugi sliki lepša, nisem vedel,da ima ta copue armaturko od 200-tke novejše verzije. Samo kako imitacijo lesa bi kupil oroginalno iz Anglije pa bib ilo lepše za moj okus.

Ne morem da ne bi : deli so res blazno dragi za Roverje, ja, bo morda še TriCikl potrdil mojo izjavo :lol:

Mislim da so od 96 letnika naprej te armaturke, 1.6 motorji so bili pa kar trije različni, mislim da i, si in gti (80, 82 in 90kw). Čeprav med močmi ni velike razlike je med 80 in 82 kar precej razlike pri vožnji, vsaj po mojih iskušnjah s cabrio modelom. Gti model je bil pa donator za mojo 416.

Deli so strašansko pošastno dragi :shock:
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
borut_
Nov uporabnik

Napisal/-a borut_ To jan 27, 2009 8:27 pm

1. Zakaj ste temo prestavli sem, če je bil moj namen predstaviti akustiko v avtu in ne prevlek, ter ostalih stvari???

2. Avto ima 109 KM, deli za Roverja so dragi, ker očitno ne veste kje jih iskati. Priporočam vam vsak odpad v Italiji, tam se teh avtomobilov ne manjka.

3. Kaj ste se vsi tolk zapičli v prevleke? Zvite, raztrgane, umazane...seveda so, ker je ta avto namenjen vsakdanji uporabi, ne pa ležanju v garaži 3/4 leta. Sedežev zaenkrat ne bom dajal oblačit, brez prevlek pa tudi ne bodo. Ko bom dobil kakšne pametne jih bom zamenjal, do takrat pa bodo notr ostale te.

4. Važno, da je meni všeč ;)

5. SLIKE SEM DAL NA TA FORUM, DA VAM PREDSTAVIM ZVOČNI SISTEM IN NE ZARAD ČESA DRUZGA :!:

LP

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden To jan 27, 2009 8:46 pm

dobra muska... :wiihuu :clapclap :tomidelej:

lp Robi

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To jan 27, 2009 8:49 pm

Muzika dobra ja, notranjost mi ni všeč.

LP

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Napisal/-a TriCikl To jan 27, 2009 9:01 pm

borut_ je napisal/-a:1. Zakaj ste temo prestavli sem, če je bil moj namen predstaviti akustiko v avtu in ne prevlek, ter ostalih stvari???

2. Avto ima 109 KM, deli za Roverja so dragi, ker očitno ne veste kje jih iskati. Priporočam vam vsak odpad v Italiji, tam se teh avtomobilov ne manjka.

3. Kaj ste se vsi tolk zapičli v prevleke? Zvite, raztrgane, umazane...seveda so, ker je ta avto namenjen vsakdanji uporabi, ne pa ležanju v garaži 3/4 leta. Sedežev zaenkrat ne bom dajal oblačit, brez prevlek pa tudi ne bodo. Ko bom dobil kakšne pametne jih bom zamenjal, do takrat pa bodo notr ostale te.

4. Važno, da je meni všeč ;)

5. SLIKE SEM DAL NA TA FORUM, DA VAM PREDSTAVIM ZVOČNI SISTEM IN NE ZARAD ČESA DRUZGA :!:

LP

1. Človek bi pomislil, da predstavljaš avto, ko smo že ravno na avtomobilizem.com -> Galerija.

2. Si že slišal za sarkazem?

3. Škoda lepega avtomobila :? Vsaj zunaj ga pusti takšnega kot je.

4. Se popolnoma strinjam. Tudi meni je všeč, zunanjost namreč.

5. Zakaj se dereš?
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
borut_
Nov uporabnik

Napisal/-a borut_ To jan 27, 2009 9:15 pm

Slike nisem predstavil v Galeriji, ampak pod kategorijo avtoakustika, vendar je nekdo temo premaknil sem. Moderatorji prosim dajte temo kamor spada.
Nič se ne derem, ampak sem samo poudaril s kakšnim namonom sem dal slike na ta forum.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To jan 27, 2009 9:16 pm

Velike črke pomenijo dretje ;)

Uporabniški avatar
borut_
Nov uporabnik

Napisal/-a borut_ To jan 27, 2009 9:49 pm

Se opravičujem :!:

Slike notranjosti sem odstranil, da se ne bo več komentiralo nebistvenih stvari. Pa prosim moderatorje, da premaknejo temo kamor je bila.

Lp

Wanted
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a Wanted To jan 27, 2009 10:07 pm

borut_ je napisal/-a:Se opravičujem :!:

Slike notranjosti sem odstranil, da se ne bo več komentiralo nebistvenih stvari. Pa prosim moderatorje, da premaknejo temo kamor je bila.

Lp

Škoda da nisem uspel videti slik notranjosti avta.morem reč da se mi avto dopade in upam da se ne boš oziral na besede drugih (rihtaj avto po svojem okusu,ker kritike sprožajo največkrat kaki ko niso niti polnoletni ni nimaljo svojega avta kaj šele izpita-al pa taki ko je ata avto dal)
DD pa itak raztura-povej nekaj o bassu in ojačevalcu!

Le po svojem okusu naprej!
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov