mašina je 1.6, oprema trend + doplačilo dvopodročna klimatska naprava ter naslon za roko.
LP Klemen
hp6715s je napisal/-a:... , pride ful lepo če ma zatemnjene šipe + st felge + mal znižat = perfect
simply je napisal/-a:Še kakšno slikico notranjosti.
Drugače pa me zanima cena : Takega si moral dobit strašno ugodno. Nam zaupaš?
Vsekakor dober avtomobil.
P.s. : Si doplačal dodatno garancijo?
noj je napisal/-a:Lep avto, manjkajo še samo kakšne lepa lita platišča (navijam za original). Kar se mašine tiče, sem imel tudi sam focusa 1.6 in morem reči, da je super prožen avto, in po zmogljivosti prekaša večino močnejših avtomobilov tega razreda (npr. probal 'drag race' proti volvu v40 2.0 s 140KM do 160km/h in ni mogel naprej). In poraba je seveda odlična, glede na zmogljivosti.
Veliko varnih in veselih km z njim!
kdensa je napisal/-a:noj je napisal/-a:Lep avto, manjkajo še samo kakšne lepa lita platišča (navijam za original). Kar se mašine tiče, sem imel tudi sam focusa 1.6 in morem reči, da je super prožen avto, in po zmogljivosti prekaša večino močnejših avtomobilov tega razreda (npr. probal 'drag race' proti volvu v40 2.0 s 140KM do 160km/h in ni mogel naprej). In poraba je seveda odlična, glede na zmogljivosti.
Veliko varnih in veselih km z njim!
Ja res avto je res zlo prožen in je vožnja z njim zlo zabavna...no res pa ni dirkalni stroj...čeprav se mal spogleduje s tem.![]()
Ja feltne bi pa te gor dal kt je ta na sliki in sicer 17''![]()
Lp Klemen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost