ampak je s5 čas da damo v višjo prestavo ... in malo sm pobrau slikice od useh avtkov ki so doma... le 1. je zdaj ze biuši...

no pa poglejmo ....
Dela se pa o :
Citroen Xantia Break 1.9 Td
Fiat Bravo 1.4
Fiat Punto (pokojni) 1.1 s55
Bmw x5 3.0d
VW Passat 1.9 TDI 130Ks
Renault Twingo 1.2
Alfa Romeo 155
In pa tudi Golf 4 ki pa verjamem da ste ga ze usi videli... NI poudarjam NI bil moj meu sem ga le za popravit... je pa trajalo kasen mesec dva tri

Hvala vsem za komentarje... Nepotrebne ni potrebno dajat hehehe ...
Na račun golfa al podobno ...
No to je to ... Le od twingota pa nimam slikice... je pa 2000 letnik, 1.2 89500Km Vozi ga pa mama tko da ni pričekovat drugega kod da je vedno čist poven peluskou in profumckou

Citroen Xantia Break 1.9Td, 66Kw/90Km, 2000 letnik, 245350Km, Poraba cca. 7,5L - 8L,Oprema(4x air bag,Stresno okno, Klima, El.paket,PDC Use kar je potrebno za udobno voznjo

Fiat Bravo 1.4 ,1998 Letnik, 80KM, 157000km, Oprema( El.paket, servo, 1x air bag) Poraba cca. 8L Avto je lep majhen (le da majhne nemaram za to ga oče pelje)
Ušeč mi je pa volan ki pa je zelo zelo lahek...

Bmw X5 3.0d 218KM, Letnik 2006, 97300Km, Oprema (vsa), Poraba cca. 8-9 (odvisno) Avto je ogromen ... le da odzunaj zgleda dosti bol prostoren ... kot je v resnici (nerečem da je majhen) lepo gre , Parkiranje ? Jah kakor za koga sej so senzorji če jim verjames...
Ja no kovček je še gor, saj je bilo slikano pred prvim dopustom ki smo ga opravli z njim... ( V ozadju pa se vidi Bravo)

Vw Passat Variant BUSINESS 1.9 Tdi 131KM , 2003 Letnik, 93000km, Oprema ( razen USNJA, NAVI, recimo da use...)Avtoradio JVC EXAD, na avtu so poleti alu platisca 17col Bom ze prilimau ( osebno mi niso nevem kaj, je pa brat vstrajal saj ga on vozi...

Alfa Romeo 155 , 1995 Letnik , 215000km, Oprema (Klima avto. El. paket, daljinsko, LEČE na lučeh) Avto sem dobil 1-2 tedna nazaj za "male pare" in moram priznat da nisem pričekoval take udobnosti pri alfi... pelješ se zelo COOL udobno ... pa tudi potegne se kr lepo... Porabo nebi vedu povedat ker nisem mel časa kaj dosti se ubadat sej sm tesen s časom da bi se ji posvetil.... le pa lepa ni kaj

Fiat Punto s55 MOJ PRVI AVTO 1997 letnik Kupljen z 112000Km, Sesut z cca. 150000km
Avto ni mel nič opreme , pil pa tudi ni nič... no nevem točno ampak res ne kaj dosti... sel je pa lepo lepo... zau mi je nek (mariborcan) z nekoliko pivami u riti Izsilu prednost... in je blo kar je... RIP...

In Golf 4 KI PA MORAU S5 POUDARIT DA NI MOJ , SEM GA SAMO POPRAVLJAL... AVTO VSI POZNATE PRODAJAL SE JE TISOCKRAT (čeprau še mi ni jasno kako se proda)