Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Seat Ibiza by Sašo

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 2:25 pm

Torej odločil sem se, da predstavim še mojo malenkost. In sicer gre za Seat Ibizo, letnik 2003, sivo-zelena metalic barva. Srce ima sicer bolj švoh in je 1.4 16v 75km, ampak za normalno vožnjo je čisto dovolj. Kupil sem jo rabljeno 2 leti. Prevoženih je bilo takrat 30.000 km in nič voženo pozimi. Ima avtomatsko digitalno klimo, 2 airbaga in ABS. Sem zadovoljen, saj še do zdaj ni bilo nobenih večjih problemov, razen kake malenkosti, ki pa se je dala takoj odpravit.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Tako to je to. Moji manjši plani, ki so še povezani z tem avtom pa so naslednji. Namen ga imam prizemljit z H&R -30mm. Če ima kdo informacije o ceni in kje bi se jih dalo najugodneje dobit, bi pa prosil, da mi javi. Barvanje stranskih letvic in zadnjega spodnjega črnega dela na odbijaču. Glede letvic sem jih že lani hotel, a mi je lakirer to odsvetoval, ker je rekel, da ne ve če bi potem letvice še dobro držale. Zanima me ali je potrebno kupiti nove in tiste dat pobarvati ali kako?
To pa bi bilo vse. Več ne mislim delati na tem avtu.

Graje, pohvale in mnenja so seveda dobrodošla! Lp :)
Zadnjič spremenil _IceMan_, dne Po feb 23, 2009 6:35 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 Če feb 12, 2009 2:27 pm

lepo lepo..sam se spustis malo pa bo to..kdaj si to temnim..walda ne zdaj po novem zakonu ali?:D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če feb 12, 2009 2:28 pm

evo pohvale od mene :P ( si fotr lasti prav tako) in ko sem jo vozil sem bil zelo presenečen nad celoto, ki jo avto nudi

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 2:33 pm

Aldin20 je napisal/-a:lepo lepo..sam se spustis malo pa bo to..kdaj si to temnim..walda ne zdaj po novem zakonu ali?:D

Ne ne. 1 mesec po tem ko sem jo kupil. :) Pravi čas v glavnem.

adis je napisal/-a:evo pohvale od mene :P ( si fotr lasti prav tako) in ko sem jo vozil sem bil zelo presenečen nad celoto, ki jo avto nudi

Hvala. Ja tudi jaz sem zadovoljen. Edino kar me je začelo motiti je konjenica, ki se je hitro naveličaš :lol:

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Če feb 12, 2009 2:36 pm

Vedno sem bil nekako mnjenja, da je mora bit ibiza , če hočes da dobr zgleda črna. Pa vidm zdj, da mora met cupra odbijač. :) ne zgleda slabo..

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če feb 12, 2009 4:35 pm

Odbijač ji res lepo paše 8)

Drugače, pa glede barvanja letvic. Jst sem jih dal ampak sem kupil nove letvice (naj bi bile pripravljene za barvanje, ker te serijske niso) in me je prišlo komplet mislim da med 80 in 90€.

Če bo šlo po planih bom nekje v sredini leta prodajal h&r -35mm .... če bom, se spomnim nate (če je seveda do takrat ne prizemljiš) :)

Naslon za roko imaš od armster-a ane? Povej mi, se ga da dobro pritditi ali je bolj tako tako?

lp

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če feb 12, 2009 4:46 pm

Kr neki. Men je to najbolj glupo, na 1.4 avto tlačit odbijač od cupre.

Kupi si cupro!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če feb 12, 2009 4:51 pm

primozek68 je napisal/-a:Kupi si cupro!

ti pa življenje ;)

drugače pa pohvale z moje strani! lepo si jo porihtal!mi je zelo všeč.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če feb 12, 2009 4:54 pm

In kaj si hotu s tem povedat? Sicer je pa komentar letel na njega in ni bil žaljiv. Pač nisem napisal une gej floskule 'všečen'.

Tko, da res ne vem, kaj otresaš...

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mattey Če feb 12, 2009 4:55 pm

lepa ibiza!

p.s: upam, da se vidiva kaj pred faksom, da se gre na drink :D

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če feb 12, 2009 4:56 pm

"imenjak" je kr uredu, osebno tud nisem za to plastiko, ampak če se tebi dopade je o.k.

P.S osebno bi druge feltne izbral - OZ.je sicer prava firma, samo glh ta model mi nekak ne sede....

za fedre bi se oglasil na "amortizer" eibach je prva liga, pa še neke akcije imajo(za cca 300-350 eur vse zmontirano in urejena homo...)

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP Če feb 12, 2009 5:18 pm

Kaj pa vem.Seati mi niso nikol potegnili zarad oblike!Drugac pa lepo zrihtan avto,ker ni une odvecne plastike.Sam se znizej ga,pa bo takoj boljs za pogledat!

Velik varnih kilometrov!!!

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Če feb 12, 2009 5:27 pm

Lepa zadeva! Zadnji odbijač še daj v Cupra style pa je to to! Me pa nekaj zanima, brat ima tudi Ibizo 1.4 16v s tem, da ima 86ps. Letno obutev ima tudi 205/45 r16 in ima tako hudičevo trdo vzmetenje ( že z zimsko obutvijo) pa avto ni nižan! Ima tvoj tudi? :shock:
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 5:44 pm

primozek68 je napisal/-a:Kr neki. Men je to najbolj glupo, na 1.4 avto tlačit odbijač od cupre.

Kupi si cupro!

Ni nobene žalitve to. Jaz sem naredil glede zunanjosti kolikor sem imel v načrtih, razen nižanje še pride. Cupre pa si ne bom kupil, ker čez 2 leti dobim avto, ki je parkiran desno v garaži, ta pa se bo prodal. Tako da...

Glede tega, da na ta avto davat odbijač od Cupre pa bom samo tako reko ne, kaj pa te že vsak drugi ma na mercedesu AMG paket gori, motor pa je 3x bolj švoh... Tako da :P
Lp
Zadnjič spremenil _IceMan_, dne Če feb 12, 2009 6:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 5:51 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Odbijač ji res lepo paše 8)

Drugače, pa glede barvanja letvic. Jst sem jih dal ampak sem kupil nove letvice (naj bi bile pripravljene za barvanje, ker te serijske niso) in me je prišlo komplet mislim da med 80 in 90€.

Če bo šlo po planih bom nekje v sredini leta prodajal h&r -35mm .... če bom, se spomnim nate (če je seveda do takrat ne prizemljiš) :)

Naslon za roko imaš od armster-a ane? Povej mi, se ga da dobro pritditi ali je bolj tako tako?

lp

Hvala. Glede letvic bom še premislil. Za fedre pa mi javi ja, če še slučajno do takrat ne bom kupil se da kaj zmenit ja. :)
Naslon za roko pa sem kupil na enaa.com. Tam si lahko pogledaš. Stal je takrat še bivših 20.000 SIT in sem bil pozitivno presenečen. Lepo izdelan in stabilen. Orginal za ibizo in je zmerjeno tako, da se še zadni mali predalček da odpirati.

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 5:53 pm

sašo5 je napisal/-a:"imenjak" je kr uredu, osebno tud nisem za to plastiko, ampak če se tebi dopade je o.k.

P.S osebno bi druge feltne izbral - OZ.je sicer prava firma, samo glh ta model mi nekak ne sede....

za fedre bi se oglasil na "amortizer" eibach je prva liga, pa še neke akcije imajo(za cca 300-350 eur vse zmontirano in urejena homo...)

Hvala za mnenje. Ja meni je všeč, ker mi je to eden izmed najlepših odbijačev in sem se odločil zanj. Glede feln, pa so takrat te bile aktualne in so mi še sedaj všeč. Na kvaliteti pa jim tudi ne manjka. Tako da bo dokler bo v moji lasti še ostal na tej obutvi. lp

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 5:56 pm

LaMike je napisal/-a:Lepa zadeva! Zadnji odbijač še daj v Cupra style pa je to to! Me pa nekaj zanima, brat ima tudi Ibizo 1.4 16v s tem, da ima 86ps. Letno obutev ima tudi 205/45 r16 in ima tako hudičevo trdo vzmetenje ( že z zimsko obutvijo) pa avto ni nižan! Ima tvoj tudi? :shock:

Ja tudi moj ima kr fajn trdo vzmetenje ja. Zato me je tudi malo strah kak šele bo ko ga bom nižal. :roll: Po občutku se mi zdi, da mi z zimskimi, ki so ožje in vse še bolj nabija. :) Kaj češ. lp

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 5:56 pm

mattey je napisal/-a:lepa ibiza!

p.s: upam, da se vidiva kaj pred faksom, da se gre na drink :D

Hvala! Ja veš da. Se boma že ne, pa grema na drink, da kako rečemo. Samo ne o šoli. Hahah :D Lp

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Napisal/-a _IceMan_ Če feb 12, 2009 5:58 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Kupi si cupro!

ti pa življenje ;)

drugače pa pohvale z moje strani! lepo si jo porihtal!mi je zelo všeč.

Hvala Patrik! Se že dolgo nisma nič srečala na cesti. 8) Se bo treba zmenit kotzgleda. Hehe.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če feb 12, 2009 6:17 pm

Pohvale tudi z moje strani. Res lepo izgleda tale Ibiza. Čeprav meni osebno tale barva ne sede najbolj. Nisem si pa mislil, da je tudi v tej barvi lahko lepa. Lepa je. Imaš okus kar se tiče feltn kot tudi plastike (odbijač)... Čuvaj jo. Pa letvice kar preštrihaj v barvo avta. Bo še lepše izpadlo. ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov