v Ljubljani je tko, skor usaka 4 škoda fabia imajo krimiči, pa recmo skor usaka 8 škoda oktavia isto,...tko da jz se škod pa honde accord mal izogibam vidu sm pa tut 1x zdj predkratim na obvoznici da majo provido audi a6 srebrno...tko da, res rabmo 1 progo
Na Goriškem so modra, rdeča in siva Škoda Octavia karavan-tej avtomobili so od enote za izravnalne ukrepe, ti imajo tudi moder Mercedesov kombi, ki pa večinoma patruljira v bližini meje. Potem je tu še civilni Superb, ki je opremljen s sistemom provida. Zadnji ampak nič manj nadležen pa še Clio s srebrnimi odbijači(enak kot od pošte), ki veselo slika.(reg GO S5-998-če se ne motim)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
je pri nas na dolenskem velik škod...ločih jih samo po tem da ima na strehi dve antene...ena je navadna druga pa zgleda tako kot če bi v svoj avto vrgadil telefon...
drugač je pa njihovih škod pri nas zelo veliko....imajo tudi tastarega rdečga megana...
tablica je NM R9 ali pa NM D9....nisem 100%....čim več slik bi prosu k sm zvedu d sta se po avtocesti naganala dva avtomobila [proti kopru]....čez nekaj km pa sta bila oba na odstavnem pasu in na golfu IV na zadnij šipi pisalo vozite za nami POLICIJA....za alfo tut vem....če se ne motim je temno zelene barve pa V6 motor....videna v trebnjem....
možno da ta tema že obstaja....nisem nič pregledoval....
maxp je napisal/-a:V Nm sem jih videl tudi v modri Škodi Octaviji in pa v zelenem Nissan Terranu .
za škode vem....če bi bilo možno bi prosil čim več slik da si lahko avto saj približno ogledam....če bo kakšen podoben na cesti da bom približno vedel....
Kkšn dobr mesec nazaj pred Planetom Tuš v Kranju zasledil belo 3-vratno Astro G - je policaj lepo takrat "pospravil" pijano mularijo. Kej več o njej (tablce) ne vem, sam zdj kr pazm, če slučajno kkšn tak avto vidm.
Sem pa že like pol leta nazaj vidu policista, ki je z radarjem meril iz Citroena ZX (tak, da se je komi še skp držu).
Na Lj obvoznici, na tistem ovinku med brdom in izvozom za vič, sem zadnjič videl rdečo fabio (ali je bila škoda nisem šur noč.press) karavan. Nevem zakaj, ampak sem pobremzal na omejitev (80km/h običajno se peljem tam 100), ko sem zagledal avto pred sabo. Meni na srečo, ker ko sem kasneje začel prehitevati sem videl tisto tablo ki jo imajo zadaj in pa 2 policista v notranjosti
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...