TriCikl je napisal/-a:Luškan avto. Kaj je bilo pa s hondo?
Kegl je napisal/-a:ja res je legenda tale accent...sej je bedn če tko pogledaš sam je vseen hud pa lahk delaš z njim kar čš pa nebo crknu! pa dobiš ga za đabe...sam 1200eur mi je mal velik...pomoje bi ga lahko dubu tut za 800-1000! ok mogoče je tvoj res FUL ohranjen.
drgač je tvoj še mladič, glede na to da jih ma sam 116.000km hehe
moj jih ma mal čez 200.000km pa laufa ko urca...
zrmkf je napisal/-a:Lep avtek. Imaš kakšne načrte z njim, ali samo tankaj in vozi? Edino kar me moti je tista SLO nalepka zadaj, tko da če maš kej časa daj tisto dol. Pa veliko varnih kilometrov.
Kegl je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:se pravi, da je bil to že 2. veliki servis narejen?
ne, zakaj drugi? mislm da bo kr prvi...
pr mojmu je bil 1. velik servis neki čez 90.000km jst sm pa druzga naredu pr 184.000km! kokr jst vem se pr temu avtu dela velik servis na 90.000 mali pa 15.000
zrmkf je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:se pravi, da je bil to že 2. veliki servis narejen?
ne, zakaj drugi? mislm da bo kr prvi...
pr mojmu je bil 1. velik servis neki čez 90.000km jst sm pa druzga naredu pr 184.000km! kokr jst vem se pr temu avtu dela velik servis na 90.000 mali pa 15.000
Priporočeno pa je, da se, tudi če število kilometrov še ni doseženo, jermeni itd. menjajo na 5 let.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov