Uf ful lepo narjen( ato maš res carlos edition al je navadna turbo). Edina stvar ki me mot na tem-res lepem avtu so izpuhi-mi ne sede ker so gor zaviti.
Kok maš pa kej prevoženih, maš že dolg ta avto(če ne kolk si dal za njega-če ni skrivnost), a ma še serijskih 208 PS. Drgač je pa tole skor moj sanski avto(drgač je TOYOTA Celica GT-Four )
ja motor ima serijsko 204 hp oz. 150 kw ..avto imam malo manj kot dve leti.....je original carlos sainz št je 3962 in je moj sanjski avto..prej sem imel astro gsi 16v ki pa je sedaj v kranju(bela)
cuprar..prodaja se črna gt four turbo...v bistvu je najdražja ''muska'', zunanjost sem delal doma (bom dal še nekaj slik gor tudi nočne) ...kot sem rekel kital brusil itd sem doma s pomočjo kolegov...poštrihal ga je pa kolega iz škofje loke....približno 200k sit za zunanjost
No, tole je pa eden najlepših avtomobilov sploh. Upam, da se kje srečamo, da se stvar še u živo vidi, ker je pomoje še lepša, če se pelje mimo tebe... Vsak trud, ki je bil vložen v ta avto, je poplačan!!! Srečno vožnjo...
Vem da se prodaja(sam mi deluje kot da je zbita)-tut tist mi ne sede ker je z zlato pobarvan-kičast-pa tut dnarja ni za tak stroj. Še enkat: res lep avto-a se boš zdej na tunig motorja vrgu.
je cuprar...maš prov ta avto je bil že fejst zbit...prej je bil v gorici....ja tok kot bodo finance dopuščale ..pri ene 300hp bom odnehal....pa čeprav ne manjka veliko...turbina je bila že odprta iz 0.8 na 1.2 bara...chip pa sledi sam je pri unmu tipu iz cela 350k sit...lp