Sicer je doma že eno leto, vectra 1.8 16V, l.2000, X18XE1 ecotec motor s 85kw, za ženske potrebe čisto dovolj, oprema pa standard-klima, ABS, servo, DCZ, alarm, el. stekla, 4xairbag,...Iskal sem jo precej dolgo, ker sem hotel notranjost nadpovprečno ohranjeno in da zunaj ni udrtin od parkirišča. Avto je res v "top" stanju, tudi karamboliran ni bil nikoli. Lani sem ji zamenjal jermene, napenjalce, črpalko, filtre, olje, akumulator, svečke, zavore, izpušni lonec, zadnje puše, da je avto mehansko brezhiben. Zamenjal sem stranske smerokaze z belimi, medtem se je našlo še malo časa in sem nalepil še folije (FoliaTec by Glassteam), da na sina ne sije sonce in oblekel B+C stebričke v črno.
Letos sem najprej dal sanirati rjo, ki se je že kazala na par krajih, z druge vectre sem pobral in zamenjal kljuke na vratih, ker so na tej bile črne, potem je dobila novo obutev platišča 7Jx17 by Opel Signum ter 225/45R17 Dunlop-ove pnevmatike, na koncu pa še Eibach vzmeti.
Takšno sem si zamislil in to je to, diskretno urejena, neizstopajoča in primerna za vsakdanjo uporabo.