Moj 1. avtek je bil tudi Puntek....sam jaz sem imel streho.
Bil narejen za dirke.....avtek je letel.....pa se "adijo pamet" sem bil. :P
Hvala bogu se mi ni nic zgodilo ko sem divljal sem pa tja......sam imam pa lepe spomine na njega.....če bi bil bolj varen avtek bi si ga spet privoščil.
zlarre_ A je alfa 33 dosti bolj varna?
Zvocnike je v sedezih je ze mel uporabnik bordon v r19cabrio.
Najvecji minus na tem puntotu mi je hauba+platisca(niso po mojem okusu)
Barva pa je
men sicer sam avto ni bil nikol všeč ampak je pa zlo lepo predelan...všeč so mi barvne kombinacije in pa feltne...notr mi je bl tko tko ampak mi je pa huda ideja kako si postavu zvočnike...sam a pa se da sedet zadi (udobnost)??? pomoje k muska nabija ni glih prijetn
Vzadaj sedet že ni udobno če maš v kuferamu kak bas mal boljši, kaj šele tako. Pa ne vzet slabo tega, mene to ne moti more bit fajn masaža pa še izvirno se mi zdi.
meni je bil original lepši, ta mi je preveč plastik fantastik! brez zamere ampak tako je moje mnenje.
važn pa da se tebi dopade in da si zadovoljen z njim!
varno vožnjo z njim ti želim!
lp
najprej se vam zahvaljujem za vse komentarje kot prvijo vsak ima svoj okus drugače je se avto v fazi predelave notranjost bom dal problečt v črno,belo usnje in tudi ce bi zadaj dobil druge luci belo,rdece bi jih najraje zamenjal ampak jih je tezko dobiti.kar se pa tice kak je bil avto prej bi vam povedal da je slikana lepa stran,na drugi strani je bil avto po celi strani karamboliran ker je bivsi lastnik iz ceste letel.
special thanks to:AVTO STORITVE LIPIČNIK
PS EDITION CUSTOM AIRBRUSH
Po števcih sodeč,ima to koliko konjev,55-60?? Moti me samo havba,ki ne gre na tak avto,in pa če si že sdelal ta rejsing look spredaj,pol mu še zadi nabi en orng ror gor in je to to.Drugač barvna kombinacije je pa taprava.