montirane feltne 17.......

...znižan 3.5 cm, pobarvane letvice.........

še ena malenkost......

te luči montirane drug teden, če vse posreči.........

Nekaj slik narejenih s gsm aparatom, ko bom vse mntiral sledijo boljše slikice......
zlarre_ je napisal/-a:Avtek je nastiman kot mora bit.....
Sprenje luci menjat.....![]()
Original so lepše.....namesot tega denarja, ki boš dla za luci, dej se 100€ in kupi avtoradijo pameten, nato pa še ostalo ozvočenje.
Nato pa si lahko sam se otroka narediš pa tamalega voziš sem pa tja. :P
207sport je napisal/-a::O ne teh angel eyes kupovat bos mel probleme kot jst...:/ led diode crkujejo...preden nove dobiš če jih dobis pa tud traja... raj probej dobit kake prednje luci cele v led tehnologiji kot narprimer audi...
drgač pa kr lepo pride lahko pogledaš kako je prslo na mojmu...spodnji link
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=100
na strani 6.
zlarre_ je napisal/-a:Avtek je nastiman kot mora bit.....
Sprenje luci menjat.....![]()
Original so lepše.....namesot tega denarja, ki boš dla za luci, dej se 100€ in kupi avtoradijo pameten, nato pa še ostalo ozvočenje.
Nato pa si lahko sam se otroka narediš pa tamalega voziš sem pa tja. :P
Courage™ je napisal/-a:Odlicno in z okusom predelan avto, upam samo da tistih luci nebos montiral...
princ69 je napisal/-a:207sport je napisal/-a::O ne teh angel eyes kupovat bos mel probleme kot jst...:/ led diode crkujejo...preden nove dobiš če jih dobis pa tud traja... raj probej dobit kake prednje luci cele v led tehnologiji kot narprimer audi...
drgač pa kr lepo pride lahko pogledaš kako je prslo na mojmu...spodnji link
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=100
na strani 6.
Ja sem imel že problem pri 206 z led diodami crkavale pa nismo mogli ugotovit zakaj, hvala za nasvet, sam so že luči na poti....žal. Mogoče pa bodo v redu bom javil...hvala. Ja sem že videl tvoje slike sem iskal neko primerjavo kako dodo sedle pa mislim da bo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov