Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Renault Megane 1.4 16V

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 7:16 pm

Svoj prvi avto sem dobil pred dobrim tednom. Gre za Renault Megane 1.4 16V (70kW/95KM), letnik 2000, 103.000km, vsa zgodovina avtomobila znana, redno servisiran. Dela kot puška, podvozje je brez rje, če ne bo nesreče ga nameravam imeti najmanj 4 leta, do končanega faksa, potem pa, če bodo finance dopuščale, kupim kaj konkretnega.

Od opreme nič posebnega, 4x airbag, el. pomik prednjih stekel, klima in CD-radio.

Za predelave sem se odločil da jih ne bo - škoda denarja, avto bom tankal, servisiral, čistil in plačeval registracijo. Zato sem počene radkape zamenjal z.....ja..točno - z radkapami. Edino anteno moram spustit nižje.

Nekaj slabših fotk, prvo sem naredil takoj ko sem ga po nakupu temeljito opral in spoliral, ostale pa so od včeraj, ko sem se na parkirišču spomnil, da bi bilo pametno naredit kako fotko, če bom odprl temo. Edino od spredaj sem ga pozabil slikat.

Slika

Slika

Slika

Slika

Še ena bolj za šalo kot za res.
Slika

LP

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Sr maj 27, 2009 7:43 pm

ko bi vsaj dobil neke radkape podobne originalnim... ker te kao aluminijaste radkape so najgrše od vseh...
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Sr maj 27, 2009 7:53 pm

Če bi slučajno rad imel spredaj športne sedeže od coupeja mi povej, ker imam ene doma s celimi airbagi in jih dam res ugodno, ker bi mogo dat prevleke čez, ker je blago rahlo obrabljeno. Cena je pa izredno ugodna, tak da mi pošlji PM, če te zanima.

Pa če ti kdaj kaj crkne povej ker imam enega z enakim motorjem za dele ;)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 8:19 pm

shaggx je napisal/-a:ko bi vsaj dobil neke radkape podobne originalnim... ker te kao aluminijaste radkape so najgrše od vseh...

Mogoče ti na slikah delujejo alu wannabe, ampak so navadne srebrne. Kakšnih krom in alu finishev tudi sam ne maram, poleg tega se začnejo luščiti. Originalne stanejo 20eur komad, tako da odpade, te so čisto kul. Če najdeš lepše pa nalepi sliko, pa bom premislil.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 8:20 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:Če bi slučajno rad imel spredaj športne sedeže od coupeja mi povej, ker imam ene doma s celimi airbagi in jih dam res ugodno, ker bi mogo dat prevleke čez, ker je blago rahlo obrabljeno. Cena je pa izredno ugodna, tak da mi pošlji PM, če te zanima.

Če imaš sprednjo desno kolotečno plastiko se priporočam. Pa plastični del ki pride okoli kljuke na notranji voznikovi strani.

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Sr maj 27, 2009 8:23 pm

defasturias je napisal/-a:
...:::Team:::... je napisal/-a:Če bi slučajno rad imel spredaj športne sedeže od coupeja mi povej, ker imam ene doma s celimi airbagi in jih dam res ugodno, ker bi mogo dat prevleke čez, ker je blago rahlo obrabljeno. Cena je pa izredno ugodna, tak da mi pošlji PM, če te zanima.

Če imaš sprednjo desno kolotečno plastiko se priporočam. Pa plastični del ki pride okoli kljuke na notranji voznikovi strani.
Imam oboje ;)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc Sr maj 27, 2009 9:01 pm

Če imaš vodila za voznikov sedež (samo tisti del, ki je v podn prišraufan) se pa jaz priporočam. :)

Se opravičujem za OT, naj ti avto dolgo služi pa po pameti. :)

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Sr maj 27, 2009 9:38 pm

14 dni nazaj sem jaz rabo štarter pod nujno... zaj pa sem kupil original

shaggx je napisal/-a:ko bi vsaj dobil neke radkape podobne originalnim... ker te kao aluminijaste radkape so najgrše od vseh...

Mogoče ti na slikah delujejo alu wannabe, ampak so navadne srebrne. Kakšnih krom in alu finishev tudi sam ne maram, poleg tega se začnejo luščiti. Originalne stanejo 20eur komad, tako da odpade, te so čisto kul. Če najdeš lepše pa nalepi sliko, pa bom premislil.

vem ja da niso alu wannabe samo preveč ''krakov'' glede na to da so plastične. nevem če so že radkape so mi lepše original. drugače je pa škoda da neboš dal litk. ampak odločitev je tvoja
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe maj 29, 2009 8:17 pm

Hm...meni so kul ker je toliko krakov dobro pokrijejo jekleno platišče, obenem pa ne delujejo prepolno. Saj podobno ima fiat grand punto, pa je original.

KLIK:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Fiat_Punto_Grande_4door_silver_vl.jpg

Se pa strinjam da je malo monotona sredina, kjer ni logotipa. Meh, za 4 leta bo, potem pa kupim boljšo mašino, za katero mi ne bo žal niti centa, ki ga bom vložil.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe maj 29, 2009 8:19 pm

joj,daj original radkape ker te so katastrofa za moje pojme
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Pe maj 29, 2009 8:22 pm

verjemi da ti bo žal. pa kaj ma fiat veze z renaultom?

btw če hočeš vlagat denar nekam česar potem ne boš obžaloival, se boš moral odločit za kaj drugega kot pa avto :-P
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe maj 29, 2009 8:28 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:joj,daj original radkape ker te so katastrofa za moje pojme

Ti bi dejansko kupil radkape za 80eur? :shock:

Godward je napisal/-a:verjemi da ti bo žal. pa kaj ma fiat veze z renaultom?

btw če hočeš vlagat denar nekam česar potem ne boš obžaloival, se boš moral odločit za kaj drugega kot pa avto :-P

Glede na to da bom šele jeseni postal študent mi res ni treba imeti nečesa, v kar bom vlagal denar, ker ga imajo študenti vedno premalo. Drugače pa brezskrbi da bom vlagal v avto, vendar ko pride pravi in ko bo čas za to.

Najbrž se tudi ti nisi poročil s prvim dekletom ki si ga imel in ves denar zmetal zanjo?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So maj 30, 2009 1:16 am

Patrik_A3 je napisal/-a:joj,daj original radkape ker te so katastrofa za moje pojme

avto bos mel 4 leta, torej, 80 € / 48 mesecev, radkape te stanejo 1,6 evra na mesec. Ce nimas, ti dam jaz.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So maj 30, 2009 1:57 am

Courage™ je napisal/-a:

avto bos mel 4 leta, torej, 80 € / 48 mesecev, radkape te stanejo 1,6 evra na mesec. Ce nimas, ti dam jaz.

to pa je beseda :!:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So maj 30, 2009 1:57 am

Jaz ne bi kupil radkap za 80€. Raje brez :)

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad So maj 30, 2009 3:23 am

Courage™ je napisal/-a:

vidi ti matematičara majketi...

Soliden megan, ima opremo če ne drugega (to pravim ker ma klimo), pa realne km.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- So maj 30, 2009 5:33 am

mene zanima :D ce je cena res ugodna????
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So maj 30, 2009 5:57 am

samo pri puntonu mi pride naprej čisto drugače ker še vijaki nad radkpapo ;) imamo doma. sicer mi niso preveč všeč, izgledajo pa vsekakor putotove radkape boljr kot te...
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So maj 30, 2009 10:11 am

veš kaj za prvi avtek je super pa še klimo ima! ko sem jest kupil prvi avto še servo volana ni imel tako, da si lahko več kot zadovoljen z njim če ti bo le delal tako kot je treba. varno in po pameti z njim pa bo!
lp

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So maj 30, 2009 10:22 am

Za prvi avto je Megane super vozilo, čestitke z moje strani in predvsem varno vožnjo želim! ;)

Drugače pa nevem kje si ti gledal radkape, da stanejo 80 eur, upam da ne na pooblaščenem servisu?! Sam sem pred 3 meseci kupil 15 col original radkape pa so me stale slabih 40 eur.
Priporočam pa, da greš na kak odpad pogledat če jih ima kater avto gor, ker tele so mi obupno grde. Čefurjada styling! :roll: :lol:

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov