Moram rečt da je kr vse lepo ohranjeno,bmw je letnik 96,prva barva,hard top streha,audi je družinsko vozilo

Courage™ je napisal/-a:Hvala bogu da si ga ti dobil v roke, zdaj je res vsecen avto, prej pa je bil tipicn cigowagn.
MuRiCi je napisal/-a:Sam zdaj je 328ka neprimerno lepša,kot pa je bila v tvoji lastidrugač pa lep vozni park imaš
MuRiCi je napisal/-a:Sam zdaj je 328ka neprimerno lepša,kot pa je bila v tvoji lastidrugač pa lep vozni park imaš
Courage™ je napisal/-a:Niso samo felne faktor ki avto nardijo cigowagn, mas tukaj se luci, ki so res najgrse kar se dobijo za ta avto, pa spredn odbijac pa kot vidim so tu se neke nalepke...
Zdajsnji lastnik ga je naredil tocno tak kot se spodobi.
Kaj pa je na mojem ciganskega ? Cisto orginaln je razn barve pa feln.
Courage™ je napisal/-a:Niso samo felne faktor ki avto nardijo cigowagn, mas tukaj se luci, ki so res najgrse kar se dobijo za ta avto, pa spredn odbijac pa kot vidim so tu se neke nalepke...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov