Torej predstavlam vam mojga tigra je letnik 1998 z vso opremo.menjane pa so prednje ter zadnje luči ter ene 15ke za bolše vozne lastnosti pa malo muzike da ni tak dolgčas slike bom priložo.. :P
Tistega k* na havbi nisem sam kr tak gor dal, ampak sem mogo, ker je prejšnji lastnik mi lukne pusto na havbi
Evo pa še naš najlepši avto ops: ops:
Zadnjič spremenil .GT., dne To nov 03, 2009 5:46 pm, skupaj popravljeno 11 krat.
mater ste tečni mi pač ni uspelo danes slikat ker sem bil malo zaposlen bom pa jih jutri ziher dal gor ti si pa tvoje alu vinge gor na glavo daj pa nea bojite tak otročji nekih brezveznih starih slik pa nea mislim gor davat LP
Ni ne etično ne moralno da vsebinsko spreminjaš vsebino svojih predhodnih objav s katerimi vse nadaljne objave postanejo nepovezane z namenom, da bi ti izpadel pameten in kul vsi ostali pa budale.
Ta poteza je bila pokvarjena, neumesna in otročja. Ne gre te jemati resno in zrelo.
Sam tok
lp
YOC
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!! WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
dobro zaj pa dosti pa fino bi blo, da bi tote objave brezvezne pobrisal, če lahko, da nebo zgledlo tak brezvezno, če že avto predstavlam, al kak :P ops:
Ok, če gremo k temi ... feltne se mi zdijo nekak "premehke" in niso nič posebnega, če že želiš izstopati s tem avtom. Pa bele stranske žmigavce bi dal lahko namest oranžnih.
lp
YOC
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!! WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........