en3rgie je napisal/-a:zlarre_ je napisal/-a:Bogi avto, v čigave roke je prisel...
Samo še komad od Severine - gas gas in si tapravi.![]()
p.s. Z tem sem se mal hecal....pazi na tega, ker je boljši kot Clio....
Srečno vožnjo.
Haha ..
Mislm da je tole biusi od Timija ?
en3rgie je napisal/-a:Se strinjam S|icKeRjem .. takrat je biu bomba k se je mim pelou. Zdj so pa ti casi mim. Ce mas sportn avto naj bo original, brez podalskov in vsega sranja.
SINISA KAJIS je napisal/-a:en3rgie je napisal/-a:Se strinjam S|icKeRjem .. takrat je biu bomba k se je mim pelou. Zdj so pa ti casi mim. Ce mas sportn avto naj bo original, brez podalskov in vsega sranja.
ja lej clovek je dal gor to vse ker se mu je dopalo,in avto je imel na viktorjih 2006 tko da to mislm da neki pomeni. ko sem gledal avto na slikah se tudi meni te plastike niso kaj prevec dopale, v zivo ko sem ga videl sem se pa skor na rit padu res. men je auto zakon![]()
![]()
abbe je napisal/-a:SINISA KAJIS je napisal/-a:en3rgie je napisal/-a:Se strinjam S|icKeRjem .. takrat je biu bomba k se je mim pelou. Zdj so pa ti casi mim. Ce mas sportn avto naj bo original, brez podalskov in vsega sranja.
ja lej clovek je dal gor to vse ker se mu je dopalo,in avto je imel na viktorjih 2006 tko da to mislm da neki pomeni. ko sem gledal avto na slikah se tudi meni te plastike niso kaj prevec dopale, v zivo ko sem ga videl sem se pa skor na rit padu res. men je auto zakon![]()
![]()
ja in kaj ce ga je mel na viktorjih?kaj naj bi to pomenilo?
SINISA KAJIS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:SINISA KAJIS je napisal/-a:en3rgie je napisal/-a:Se strinjam S|icKeRjem .. takrat je biu bomba k se je mim pelou. Zdj so pa ti casi mim. Ce mas sportn avto naj bo original, brez podalskov in vsega sranja.
![]()
ja kaj bi teb pomenlo ajde povj,da dobis tako moznost.bi bil vesel ker je to tvoj avto in pocascen al nebi?
abbe je napisal/-a:SINISA KAJIS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:SINISA KAJIS je napisal/-a:en3rgie je napisal/-a:Se strinjam S|icKeRjem .. takrat je biu bomba k se je mim pelou. Zdj so pa ti casi mim. Ce mas sportn avto naj bo original, brez podalskov in vsega sranja.
![]()
ja kaj bi teb pomenlo ajde povj,da dobis tako moznost.bi bil vesel ker je to tvoj avto in pocascen al nebi?
ja sam to se ne da nobenega potrdila da je avto super.mores vedt da kokr bos najdu folka da jm je usec tok bos najdu folka da jm nebo usec(pa kle nau nc fousije umes)
zato so taki komentari na forumu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov