Evo da se jst predstavim svoj avto. Biu je ze predstavljen vendar od takrat ko se je forum neki zje.bal ni vec moje teme Avto je megane coupe, letnik 2001. Oprema je Dinamique. Znizan je z H&R fedri in plinskimi amortizerji Kayaba. Feltne so OZ Titan z gumami Falken 452 215/40/17. Evo se slikce
Zelo lep je Dopade se mi pa tok bolj, ker ni znotraj vsa plastika poštrihana, pa alu tepihi in podbne čunga lunge stvari Ker če vidim zrihtanga coupeja, je ponavadi od znotraj takšen, katastrofalen.
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Ubistvu so od megana 2.0 . Dobil sem jih zelo poceni .. malo rabljene za 100€ se mi zdi ce se ne motim. Od stock se pa kr pozna razlika ja .. pa cvilili so originalni .. kot vsi renojevi.
Nevem men so prej cvilili dokler nism te dal .. punca ma letnik 2003 1.5 dci 82KM in ji tut cviljo. Tasca ima Scenica 2004 letnik in se tut ze neki slis ..
Mat mela 5ko,zdej ma cliota l.04,jz sm mel prej na ventilarju diske 260mm zdej pa 280mm,vedno vse original pa nikol nič cvillo.Zgleda le nesrečno naklučje ali pa pri nas srečno,da ti cvili oziroma nam ne.