No najprej mene :P ime mi je Dani, prihajam iz Goriških Brd in sem letnik 1985
No in zdaj še moj vozni park skozi čas :P
Moj 1. avto je bila Renault 5 Campus, ki sem jo kupil zelo dobro ohranjeno od strica! No vsaj bila je dobro ohranjena

No to je to (ja vem, da je bila obupna vendar sem takrat imel 18let in bolj čuden okus

No ker je bilo z 5ko preveč stroškov sem se odločil, da nabavim drug avto
Moj 2. Avto pa je bil Lancia Delta HPE 1.6 16v letnik 1998 (isti motor kot Bravo 1.6)
Uvožena je bila iz italije in imela je cca 150.000km! Super avtek in še malo je bilo takih na cesti
Tako je zgledala ko je prišla k bajti
No tudi na Lanci se je ne nekaj dodalo. Prišla so 15" platišča O.Z. Sparco, temna stekla, remus in neki malega muzike
No kasneje, ko je bratec naredil vozniško in je bilo Lancio škoda prodati, sem se odločil, da sam kupim drug avto! Lancijo pa sem prodal bratu, da je ostala doma! No z Lancio sem res imel srečo. Imela je čez 200.000km in delala je brez ene same težave!
Kasneje pa jo je brat prodal, ker je tudi on kupil drug avto

No kot se v ozadju ene izmed zgornjih sličic lahko ugotovili, je bil moj naslednji avto VW Bora 1.9 TDI130km letnik 2002

Nato sem Ji privoščil nove copatke Dotz Hanzo 18" in gume 225/40/18 BFgoodrich

Nataknil sem ji tudi masko brez zanaka

in jo z H&R vzmetmi 35mm tudi malenkost prizemljil
prej:

potem:

Nabavil sem zadnji V6 podaljšek in nov prednji, ker je bil moj v slabem stanju

oba fanj zbrusil

in ju dal prelakirat v barvo vozila. zraven sem nabavil tudi splitter za Leona FR in ga malo preuredil, da paše pod moj podaljšek

Med delom

in že namontirano! no in ker smo že podirali zadnje luči, se je kolega (prav tako lastnik VW Bore) spomnil, da ima svoje original zadnje luči, tako, da sem zamenjal še zadnje luči :P
razlika: Nove VS Stare

to je pa končni izdelek že z "novimi" lučmi in v6 podaljškom (v kratkem bom dau privariti končnik izpuha, da ne bo prazno)

in še sprednji del

No to je zaenkrat to, ko bo kaj novega bom prilepil, če bo koga zanimalo bo pogledal čene pa ne :P
Komentarji so seveda dobrodošli, tako dobri kot tudi slabi, da se od njih kaj naučimo

LP, Dani