TOYOTA je napisal/-a:kolk ma to dolgo havbo

, očitno ti živiš na nepravi zemlji ( beri: usa)

, imaš kakšen avto predelan na plin? pa kdo to servisira?
Havbo ima res kar dolgo glede na velikost avtomobila. Te US coupeji iz začetka 80tih so zakon

. V resnici pa to ni ogromen avto. Je v bistvi "mid size", sicer večji od malih jajčkev vendar nekako tako velik, kot kakšen BMW ali mercedes. Na plin nimam noben avto. Servisiram ali sam ali s pomočjo prijateljev ali pa
http://www.luckys-garage.si/ .
Doche je napisal/-a:No če si omenjal da so eni predragi, kolikšna je bila potem tukaj cena? Zgleda zelo lep

mata obadva okus.
Tukaj pri nas pač ni neke izbire zato je marsikaj precenjeno. Ves čas sem sicer gledal za chrysler vision (let95-96) in pa chrysler 300m. V glavnem so bili kar precej dragi (3000-6000eur) ali pa v slabem stanju . Skoraj vsi pa so bilo sumljivi - popolnoma nezna zgodovina, prevrteni km, sumljivi (pre)prodajalci... No pol je pa prijatelj našel tega monte carla na nemškem ebayu na dražbi, malo sem se pozanimal pri lastniku (dodatne slike, čim več informacij...) in kliknil Buy Now

. cena 2000eur + 300 eur prevoz. Avto je v zelo dobrem stanju. Pleh popolnoma zdrav, notranjost ohranjena, motor suh in lepo prede, menjalnik dober. Tudi vse ostale stvari na avtomobilu delujejo. V glavnem v boljšem stanju, kot večina novejših avtomobilov, ki sem jih gledal pri nas s ceno nad 3000eur!
Beastmaster je napisal/-a:In kolk dinarčkov?
Sem ravno danes gledal enga Monte Carla v Belgiji, za 3500.
Kot rečeno 2000eur
Ta iz belgije ima V6 ali V8?