Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Moj Renault Mégane Coupé 1.6e

Napisal/-a DxAxOx So feb 06, 2010 11:43 am

Lep pozdrav vsem skupi naj vam še js predstavim svoje prevozno sredstvo =P
tako imam namreč vozilo Renault Mégane Coupé 1.6e faza 1 to je moj prvi avto ki pa sem z njim zelo zadovoljen na njem sem marsikaj predelo im porihtal in marsikaj še bom porihto :D

Lastnik: Js
Leto izdelave: 1996
Barva: Temno modra metalik
Motor: 1598 ccm (bencinski motor) ccm
Moč: 66 / 90 KW/KM
Menjalnik: Ročni menjalnik (5 pr.)
Podvozje : Športno podvozje
Pnevmatike: Zimske : 175/70 R13 Letne : 195/50 R15
Max. hitrost: 200 km/h

Podatki o video-akustiki:
Radio Pioneer DEH-3000 MP, prednji zvočniki Pioneer-Sony 2x150W, zadnji ovalni zvočniki na polici JBL 2x250W. Še pride kaki ojačevalec ;)

Več podrobnosti:
Angel Eyes, zadnje lexus luči crom ozadje, stranski smerniki crom ozadje, zadnji višji spojler, lita platišča MIM 7-kraka 15", odzadaj dodana Shark okrasna antena, dodani tudi aluminjasti predpražniki.
Notranjost malo pobarvana na srebrno, dodane 2 neonki odspredaj, in v prtljažniku 1 neonka.

Nekaj slik kako izgleda:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši So feb 06, 2010 11:55 am

no najprej pozdravljen na forum :)

mislim da si izbral napačen stil stylinga..to mislim glede nalepk, neonk, sharka, predpražnikov, lexusk in pa na sivo pobarvanih dodatkov v notranjosti..si grdo porižal avto s tem :? raje bi avto znižal..al lahko poveš več o tem športnem podvozju? ker na teh zimskih 13" ni videt da bi blo kaj športno podvozje..

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena So feb 06, 2010 11:59 am

Kje je pa airbag.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So feb 06, 2010 11:59 am

Škoda,da ga nisi pustil v originalu...veliko lepše izpade(al sem pa že jaz prestar :lol: ).
Aja...pa tisti podatek o max.hitrosti raje zbriši,da ne bo preveč kreganja :lol: .

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So feb 06, 2010 12:04 pm

Tako kot vsakemu mlademu šoferju, ki se gre v ''stayling'' bom isto povedal: nalepke dol, šarkija dol, tiste železne preproge (:lol:) ven, modre lučke v notranjosti ven, lexuske in angel eyes ven pa bo veliko lepši. To se je delalo 10 let nazaj, ko so bili aktualni F&F.

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Napisal/-a DxAxOx So feb 06, 2010 12:08 pm

No dobro glejte vsak človek pač ima svoj okus stylinga a ni tako glede prednje nalepke vem da je mal slabo izpadla ampak sei spomlad bo boljše kr bo tako cel avto na novo prešprican kaj se tiče glede športnega podvozja pa tak pač piše v orginalu da je to kao športno podvozje men je glede tega tak vseen :lol: kr js ga bom osebno spomlad al pa polet dol spustil. Aia pa da ne pozabim glede notranjosti notranjost ni sivo pobarvana ampak srebrno pa max hitrost sem pač napiso kolko sem se bil z njim največ pelo :lol:

Uporabniški avatar
kamnčan
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a kamnčan So feb 06, 2010 4:25 pm

S tem kok hitr si pelu se lihk ni za hvalit. A ves kašne so zdej kazni. Pa ne zamert ampak sam luči zamenjej, pa bo velik bols zgledov. Sej če tko gledas usi vidmo avto od ozunej, notri pa sam ti pa izbranci. Mas prov, da ma vsak svoj okus sej zato pa tukej kritizirajo pa hvalijo... Nadaljuj tko k ti je usec, itak ga bos ti vozu. Unmu k nebo usec k te bo na cest vidu se bo stran ubrnu, tko d glavo gor pa gremo naprej.

miha_racer
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina/Maribor

Napisal/-a miha_racer So feb 06, 2010 4:38 pm

Na tem forumu se mi zdi, da skoraj vsak graja vsak avto :?
No glede angel eyes spredaj, se mi zdijo kar lepe, edino za vzadaj bi jaz pogledal mogoče za kakšne bolj avtu primerne(če ne drugje, pa v Avstriji :D )
Kakšno barvo pa misliš dat gor(enako al boš kaj spremenil??)
Aja pa ko boš na novo špricno ti pa vseeno ne bi priporočal kakih nalepk gor limat :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So feb 06, 2010 4:49 pm

@DxAxOx: Pozdravljen na a.com, po vrsti...

Prvo kot prvo je malce prevec detaljni opis akustike (previdno pri taksnih opisih). Vem, da bi vsi novinci najraje povedal do zadnje zarnice kaksna je v/na vozilu, ampak nekaj je javno in prevec podrobno. Drugic... koliko si sel oz. koliko hitro si se peljal s tem vozilom je spet vprasanje (in prakticno tudi ni primerno glede na kazni itd), ker po uradnih specifikacijah max 184km/h http://www.autoweek.nl/carbase_data.php ... 3&cache=no Nekaj je potrebno vedeti, da tisto kar pise v tistem trenutku na stevcu ni prava hitrost... zmeri to z GPS napravo in bos kmalu videl odstopanja. Kar se tice stylinga si pac "okrasil" avto, vendar tudi tu se moras zavedati, da je prakticno ta styling star nekje 7 let in da zaradi tega dobivas lahko malo bolj stroge kritike, namrec takrat je bilo to v porastu (IN) sedaj pa so to stvari, ki so/smo jih nekateri ze preziveli. Tako, sedaj ti bo mogoce bolj jasno cemu so bil prej taksni posti in zakaj.

Ko si dal avto v galerijo si bil tudi preko ostalih ze podanih vozil seznanjen s podajanjem kritik in pohval.

@miha_racer: Ne posplosuj nekaj na pamet, ker si sele zacel "vozit" po tem portalu in tudi ti si ze padel na "izpitu" pravilnika :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ So feb 06, 2010 4:56 pm

po števcu gre megane 1.6 16v 200km/h,... zdaj kolk je to realno pa je veliko vprašanje (: (imamo megana coupeja 1.6, smo na AC in ko smo se peljali v Bosno smo stestirali končno hitrost)

drugače pa no ja, če je tebi všeč pol tak kul (:
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So feb 06, 2010 6:26 pm

se en mega fan...pohvalno, vendar roko na srce moja kritika je ostra...omeni se pri tebi, kar sem ze nekje pri enem...

avto bi moral zgledat nekako takole...

Slika

nekak takole...ali pa kaj taksnega

Slika

stvar okusa...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Napisal/-a DxAxOx So feb 06, 2010 6:50 pm

Glejte za vse vas vem da pač eni niste srečni če ne pošpukate človekovega avta in tak vam bom povedo da se j... z takimi forami men osebno je vseen kak se vam zdi avto če vam je lep ali ne to je moj okus in men je avto tako kot izgleda zdj všeč.
Kar se tiče števca sem se tud vozo ko sem imel GPS v avtomubilu in vam iz svoje roke povem da mi števec ne laže toliko sem se v glavnem peljal te pa če verjamete ali pa ne :g: moja ideja je bila ga pobarvati celga na belo barvo če pa bo kaj iz tega pa še bomo videli

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy So feb 06, 2010 6:53 pm

Ma kaj se sekiras kaj drugi pravijo... Sprejmi kritiko.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So feb 06, 2010 7:03 pm

ko predstavis avto na forumu, ga predstavis z namenom da ga drugi pokomentirajo, ti kaj svetujejo itd. ne morejo bit vse kritike dobre...mas dosti razlicnih pogledov na avto.

po mojem mnenju je tudi malo prevec te mesane robe na njemu. raje ga spustis, feltne gor in se kaka malenkost. tudi bela barva mu po moje ne bi skodla. ;)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So feb 06, 2010 8:56 pm

Ce bi mel plan TURBO.
Bi rekel, da si rok brumen 2.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So feb 06, 2010 10:22 pm

Za 200 km/h, vsi k mate clio,megane,punto,polo in ostale prototipe, rabš vsaj 120 PS, po možnosti prisilno filane. Fo fact!
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So feb 06, 2010 10:36 pm

moje mnenje je podobno, kot od ostalih, ki so komentirali pred mano. nalepke bi dal dol, luci originalne tako zadaj kot spredaj. bi ga se malo znizu, pa ena konkretna kolesa gor.
drugace pa je vazn, da ti je usec tocn taksen, kot je. plan za v naprej pa so dobri.
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m So feb 06, 2010 10:39 pm

Max hitrost je malo dvomljiva...

Moj primer, Audi 80 1.6i, ki ima 72kw/102km (pa od tega jih je menda ze veliko pomrlo)
Masa vozila: 1035 kg + 96kg (jaz :roll: )
Gume: 185/65 R15 (gume, ki sem jih dobil od prejsnjega lastnika, preozke, saj avto ni homologiran za njih, vendar sem takrat peljal z temi)

In je bila max dosezena hitros ( PO STEVCU ): 205km/h (pa ce se vzames kaksno toleranco je to potem 195 km/h)

Tako da nevem kako gredo tebi te številke max hitrosti avta in GPS skupaj, še mogoče veš na koliko satelitov je bil GPS obešen ob tistem času?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So feb 06, 2010 11:07 pm

Jaz sem s Twingom 1.2 šou 187 po števcu :lol:
Se splača malo z rezervo to vzet :D

Kar se avta tiče. Se moram strinjat s predhodnjimi mnenji - nasplošno nalepke in lexus style ni več v modi.
Jaz osebno bi zamenjal vsaj zadnje luči, dol nalepke malo nižanja in vsaj colo večja kolesa.

Ti pa delaj avto po svojem okusu :)

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Napisal/-a DxAxOx So feb 06, 2010 11:24 pm

Sei tako sem že itaq naredil sei imam že 15 colska kolesa pripravljena za letošnjo montažo sem bil tudi en čas razmišljal o 16 colskih ampak kaj pa vem :lol: sei verjamem da je to že malo izven mode ampak kaj naj men je pa tak všeč sem bil imel prej idejo da bi si bil montiro luči od faze 2 sam sem pol raje tak naredil ampak sei sem prej omenil bele barve bo megi če bo šlo vse lepo po sreči pa dol spuščen za 30mm pa take felgice bojo na njem kot sem dal tud sliko. Sei ta hitrost ne števec itq more mal lagati tak da če rečem da sem se pelo 200km/h pa če laže pol bi lahk rekli 190km/h :D
Še imate kake druge mišlenje glede česa drugega na vozilu :?: kupil sem si bil tudi pred nekaj dnevi zadnji višji spojler kaj menite na to :?:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov