bmwe46 je napisal/-a:za mene je čist dovolj. sem bil na začetku tudi malo skeptičen za ta 1.6 motor(samo gre pa zelo lepo),je pa motor 1896ccm, ker je nemški avto.
kupil sem ga pa ker je bila zelo dobra cena(3450evrov), pa je zelo dobro ohranjen znotraj, zunaj pa bo potrben popravila zaradi toče.
nightmare je napisal/-a:bmwe46 je napisal/-a:za mene je čist dovolj. sem bil na začetku tudi malo skeptičen za ta 1.6 motor(samo gre pa zelo lepo),je pa motor 1896ccm, ker je nemški avto.
kupil sem ga pa ker je bila zelo dobra cena(3450evrov), pa je zelo dobro ohranjen znotraj, zunaj pa bo potrben popravila zaradi toče.
Kaj ma pa kle veze kubatura motorja z tem,da je nemški avto?
Nevem točno katerga leta ali ravno pri tvojem modelu oznake na zadnji havbi niso označevakle več kubature motorja,vsaj pri teh malih motorčkih.
In to nima veze al si ga kupu prnas,v Afriki al pa v Nemčiji.
BeMyWagen je napisal/-a:Čestitam za nakup, lep bavarc! Kako se kaj obnese 1.6 motor v takšnem avtu? Drugače se ti ga je pa res splačalo vzeti za takšno ceno, saj je lepo ohranjen, malo prevoženih km...
Srečno vožnjo in lp
Avtor je že večkrat omenil, da motor NI 1.6.bmwe46 je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Čestitam za nakup, lep bavarc! Kako se kaj obnese 1.6 motor v takšnem avtu? Drugače se ti ga je pa res splačalo vzeti za takšno ceno, saj je lepo ohranjen, malo prevoženih km...
Srečno vožnjo in lp
se zelo lepo odnese 1.6 motor. med tem bmw 1.6(105ps) in vectro b 1.8(115ps) ni razlike ali pa je ne občutim.
MyWay! je napisal/-a:Avtor je že večkrat omenil, da motor NI 1.6.bmwe46 je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Čestitam za nakup, lep bavarc! Kako se kaj obnese 1.6 motor v takšnem avtu? Drugače se ti ga je pa res splačalo vzeti za takšno ceno, saj je lepo ohranjen, malo prevoženih km...
Srečno vožnjo in lp
se zelo lepo odnese 1.6 motor. med tem bmw 1.6(105ps) in vectro b 1.8(115ps) ni razlike ali pa je ne občutim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov