Pa še nekaj slikic:

scirocco12 je napisal/-a:Zelo lep avto. Ena redkih, ki mi je všeč! Me pa zanima a je kaj spuščena? To sprašujem, če pogledam 1 sliko je prvi konec vozila izredno visok, vendar na ostalih slikah je pa nižji, pa me zanima a je avto spuščen in če je kakšno vzmetenje imaš gor?
Lp
speedfreak je napisal/-a:Kok maš kaj porabe?
_IceMan_ je napisal/-a:Dobrodošel na forumu!
Pohvale za zelo lepo Kio. Se mi zdi, da sma se že srečala 1x na cesti v Mariboru.![]()
Lp
seba89 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Kok maš kaj porabe?
8,7l na 100km mam porabe zaj z zimskimi gumami pol z felnami pa prije na okrok 10l. samo ga ne šparam
seba89 je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Zelo lep avto. Ena redkih, ki mi je všeč! Me pa zanima a je kaj spuščena? To sprašujem, če pogledam 1 sliko je prvi konec vozila izredno visok, vendar na ostalih slikah je pa nižji, pa me zanima a je avto spuščen in če je kakšno vzmetenje imaš gor?
Lp
Ja avto je znižan odspredaj 35mm odzadaj pa 40mm firma feder pa je FK
scirocco12 je napisal/-a:seba89 je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Zelo lep avto. Ena redkih, ki mi je všeč! Me pa zanima a je kaj spuščena? To sprašujem, če pogledam 1 sliko je prvi konec vozila izredno visok, vendar na ostalih slikah je pa nižji, pa me zanima a je avto spuščen in če je kakšno vzmetenje imaš gor?
Lp
Ja avto je znižan odspredaj 35mm odzadaj pa 40mm firma feder pa je FK
Ja se opazi, da je zadaj bolj špuščena kot spredaj, ampak avto OK
Antiznačkar je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:
Vsaj realno si napisal porabo, maš kaj težav z njo? Brat je mel dizelko pa je blo vsega vraga narobe z njo
Če je tvoj brat dobil slab primerek še ne pomeni, da so vse slabe. Očitn je imel res prav on smolo, saj se njegova še vedno prodaja.
speedfreak je napisal/-a:Antiznačkar je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:
Vsaj realno si napisal porabo, maš kaj težav z njo? Brat je mel dizelko pa je blo vsega vraga narobe z njo
Če je tvoj brat dobil slab primerek še ne pomeni, da so vse slabe. Očitn je imel res prav on smolo, saj se njegova še vedno prodaja.
Sej nisem napisal da so vse slabe, sploh pa nimajo težav z motorji in podobno..samo pač kvaliteta izdelave še ni bila na nivoji in podobno, verjamem da je zdaj bistveno boljše.
Pa nisem anti KIA ipd, še sam sem si jo mislil kupit, ampak sem potem dobil drugje ponudbo.
seba89 je napisal/-a:ne zaenkrat nisn mel večjih težav z avtom razen avto radio (disc error)![]()
no opažam da glede feln vas večina pravi da ne pašejo zraven,zaj pa me zanima kakšne bi dali vi gor?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov