1.9 JTD
18 Tomason TN1
strešni spojler
H&R vzmeti
Maska brez znaka
.
.
.
Slike:

Nad Huligan Frodo je napisal/-a:exide je napisal/-a:Lep jeJaz bi mogoče samo letvice še pobarval v barvo avta, šip pa ne bi temnil, mislim da ne bi tako hudo pasalo na to barvo
Se stinjam ...
gecco je napisal/-a:Nad Huligan Frodo je napisal/-a:exide je napisal/-a:Lep jeJaz bi mogoče samo letvice še pobarval v barvo avta, šip pa ne bi temnil, mislim da ne bi tako hudo pasalo na to barvo
Se stinjam ...
jaz sem isto mislil na začetku, da bom rabil barvati še letvice...samo ko so enkrat bile šipe temnjene se mi je zdelo da skupaj z letvicami ustvarjajo tak lep kontrast da ni bilo potrebe po barvanjuizbira je tvoja
..::Primož::.. je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Nad Huligan Frodo je napisal/-a:exide je napisal/-a:Lep jeJaz bi mogoče samo letvice še pobarval v barvo avta, šip pa ne bi temnil, mislim da ne bi tako hudo pasalo na to barvo
Se stinjam ...
jaz sem isto mislil na začetku, da bom rabil barvati še letvice...samo ko so enkrat bile šipe temnjene se mi je zdelo da skupaj z letvicami ustvarjajo tak lep kontrast da ni bilo potrebe po barvanjuizbira je tvoja
lep stilo. jaz bi tudi dal temnit stekla ampak se prednje stranske ne smejo več. ali mam jaz napačen podatek?
BoneS je napisal/-a:..::Primož::.. je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Nad Huligan Frodo je napisal/-a:exide je napisal/-a:Lep jeJaz bi mogoče samo letvice še pobarval v barvo avta, šip pa ne bi temnil, mislim da ne bi tako hudo pasalo na to barvo
Se stinjam ...
/10/0328/45a-IMG-00.jpg[/img][/url]
lep stilo. jaz bi tudi dal temnit stekla ampak se prednje stranske ne smejo več. ali mam jaz napačen podatek?
pravilen podatek imas
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov