Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Mazda 323F GT V6

Napisal/-a Sale To okt 01, 2002 8:48 am

No bom še jst prispeval fotke v tole našo galerijo:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Sej o tem avtu je blo že dost povedanga - drgač mam pa velike načrte za v prihodnje. Ravno zdej se spravljam predelat sprednji odbijač, pa še ene par malenkosti.

BTW..slike so na volja serverju, tko da bo mogoče kdaj mal zaje****, Bandit: da ne boš preveč kritičen na račun fotografiranja, hehe :D :D :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Metal
Novinec

Kraj: Beyond Realty

Re: Mazda 323F GT V6

Napisal/-a Metal To okt 01, 2002 8:54 am

KOMPLIMENT! Taki avto je vreden ogleda v živo!
Zadnjič spremenil Metal, dne Pe jul 20, 2007 9:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To okt 01, 2002 9:08 am

Hvala :). Ehhh, sej slikal nisem jaz, ker če bi, fotke že ne bi ble tok dobre ;).

Drgač si me pa itak ti "spomnil" :) :), da bi bil že čas da zadegam tole Mazdico v galerijo.
Slika Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf To okt 01, 2002 2:04 pm

Mah, en ornk spojler ji manjka! Hehe!
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To okt 01, 2002 3:17 pm

Res hudo 4sale!!!
Prava stvarca tale 323f.
Kar pa zadeva avta, pa jas soglasam tud za spojler, tako kot enarf, no pa sprednji odbijac je tut potreben prenove...

LP monster_d

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To okt 01, 2002 3:52 pm

Hehe, sej za zadnji spojler vem, da manjka - enarf me pa itaq samo draži, ker točno ve kok hudo bi jst rad mel un ALU zadnji spojler v stilu fast&furious.

Sprednji odbijač je pa praktično že skor v delu. Mam še enga, ki je mal polomljen in upam, da mi ga bojo lohk poflikal - pol pa padejo kakšne hude mreže pa "podaljšek", mrežca in še par hudih zadev (airbrush); aja pa celga štrihat. Pol ko bo narejen bom dal gor slikce pa bomo lohk primerjal v stilu "before - after".
Slika Slika

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk To okt 01, 2002 6:02 pm

To pomeni , da definitivno ostane pri hiši ?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To okt 01, 2002 7:00 pm

Ah, ni še ziher :( :(. Sam jst sem se navličal čakat kdaj se bo to dokončno vedel in bom kar začel rihtat - no saj neki sem že, feltne sem dal prebarvat :D (že pred Grosupljem). Sej mam itak predkupno pravico tko, da bomo neki že uštimal ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk To okt 01, 2002 8:19 pm

Veliko sreče pri pogajanjih ;)

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator To okt 01, 2002 9:01 pm

Eh, težko se je ločiti od svoje žverce, ko se enkrat navadiš nanjo.
Vem kako izgleda, ker je moja žverca ena taka vreča brez dna, vozim pa jo samo poleti.
Ampak iz rok je pa ne izpustim...
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Re: Re: Mazda 323F GT V6

Napisal/-a dobek Sr okt 02, 2002 6:30 am

4Sale pravi:
Ah, ni še ziher :( :(. Sam jst sem se navličal čakat kdaj se bo to dokončno vedel in bom kar začel rihtat - no saj neki sem že, feltne sem dal prebarvat :D (že pred Grosupljem). Sej mam itak predkupno pravico tko, da bomo neki že uštimal ;).

predkupno pravico? :)

a je ne prodaja foter po avto magazinu? ;)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Sr okt 02, 2002 8:34 am

Hi

Tole lahko tudi se zraven dodas:
http://titan.fov.uni-mb.si/~davko/grosu ... ing/19.jpg

LP
David
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr okt 02, 2002 8:38 am

Mah ja, to se že skoraj en let tam prodaja. Sem mu že zdavnaj reku, da naj "skensla" ta oglas pa se še ni zmigu, hehe.

Situacija je taka: avto mam zdej vsaj za pol leta jst na voljo in se mi foter sploh ne vmešava kaj počnem z njim (sem že reku, da zato, ker se mi mora oddolžit - on je skor en leto uporablju moj avto in naredu z njim 20.000 km). On bi ga valda rad prodal, sam jst računam, da se bom v tej polovici leta kaj pogodil z njim in kaj keša napraskal, da bo potem moj FOREVER in bom lohk svoje tuning fustracije izživljal na njem :D. Qrc je sam to k bo glih zdej zima in tale avto pozim ni prav hudo uporaben :(.

Drgač pa fantje avto je naprodaj, tko da če je kakšen resen interesnt naj pove (joj prejoj, kok boli ta beseda "naprodaj" :( :( :( ).

Aja pozabu: fotke so by DavKo in njemu bi se na tem mestu tut zahvalu za zalaganje s fotkami (tut za web stran) :) :) :)

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 02.10.2002 ob 08:41 GMT]
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Sr okt 02, 2002 8:16 pm

kaksna je pa sploh cena btw? lahko tud na mail, ce ni za javnost ;)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr okt 02, 2002 10:11 pm

Cena sicer ni glih kakšna skrivnost, ampak jst vseeno raje vidim da se foter s tem ukvarja tako, da če je kakšen zelo resen kandidat naj pove mu bom dal fotrov gsm. Tebi Sergio sem pa mail poslal.

Sicer sem se pa že skor dokončno dogovoru kako in kaj bo z avtom ;). Če bo vse posreči bo šel avto iz prodaje, yuupiiiiiii SlikaSlikaSlika
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če okt 03, 2002 10:41 pm

4Sale, dej mi neki povej..ti mas vse une liste, da je to dirkalni avto al tko nekak, ne?

torej..dejansko lahko ti na motorju karkol delas, pa ne bo problemov s policijo in se lahko se naprej mirno peljes po cesti? al more spet a-test padt pa to?

pa recimo za sportne zice not pa take fore, kot so, da nimas zadnjih zicev, etc...kaj dejansko ti ne smes narest no, to mi povej :D

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 03, 2002 10:59 pm

Uhh, sej v resnic še sam ne vem čist točno kako je s tem. No za tole Mazdo smo mi naredil prov en kao poseben a-test, ker gre za celotno predelano vozilo (po moje je to neki tacga kokr če bi sam naredu npr. enga buggy-ja pa bi ga hotu a-testirat). Skratka ta g. Jager je čist vse pofotografiral in pregledal in potem izdal strokovno mnenje in vpisal v kartonček naslednje: -tip vozila: Mazda 323f 2,0 (predelano), -vrsta: osebno specialno vozilo, -oblika: športna, -število sedežev: 2(dva)

In to je vse kar piše v kartončku, drugega nič. Potem imam pa zraven še njegovo strokovno mnenje v katerem je pa vpisano čist vse od stopalk, podvozja, sedežev, dimenzij gum, do zamenjane prestavne ročke itd. Kar se pa tiče motorja pa piše: pogonski agregat in transmisijske komponenete adekvatne originalu, hmm, hmm. No to je spisano čez ene pol A4 strani in jst si zdej rad domišljam, da me noben policaj ne more glede česa zaj*** in da v bistvu skor ni stvari, ki je ne bi mogu narest na tem avtu. Upam, da je temu res tko :).

Če bi pa hotu zdej še kaj na novo čarat po avtu, bi pa po moje mogu it spet na a-test. Samo dvomim, da me bojo tam prav kmalu vidl :D.

No pa sej ti bom ob priliki pokazu te papirje (je pa trajal 2 mesca, da smo jih uredil, pa koštal je tut).
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe okt 04, 2002 8:46 am

hum... :)

Jst bom tok molil boga, da me ne bojo policaji j****... :D:D:D

Nc, to je zaenkrat to (o mojih planih),ce bom pa kej nucu, bom pa ze prasu (sam ne prevec, da nam prevec izdal :P)

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Pe okt 04, 2002 9:03 am

4Sale se mi je zdel da neki prodajas :D :D :D (mazda 323F 4Sale) :D :D ;) hehe, jah res bi bilo skoda prodat takole zadevco, k se jo da se full dobr natunat! pa se nobenga ne bos vidu s takim! je ena posebnost, postrihaj jo na eno tako zaj***** barvo ala una pri The Fast & Furious :D, za zadnji spoiler sem pa zadnjic v Kamniku gledal, una vrata od avtopralnice za avtobuse, in se mi zdi da bi se dal iz tistih vrat kr ene par spoilerjev nardit ;) :D :D
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe okt 04, 2002 9:59 am

Ehhh, sej sem si jst tut obljubu, da bom šel mal bolj po Sergiotovih stopinjah, pa da ne bom preveč izdal ;). Samo nekak ne morem iz svoje kože: ja res sem že razmišlju o eni taki "apple green" barvi, sam kaj ko sem jst ful cepljen na bele avte in se kar nekak ne morem odločit med belo in tako zeleno. Bomo videl kaj bo, a ne Sergio :D.

Vsem hvala za vzpodbudo :).

BTW..Life, kdaj gremo po una vrata?
Slika Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov