Uhh, sej v resnic še sam ne vem čist točno kako je s tem. No za tole Mazdo smo mi naredil prov en kao poseben a-test, ker gre za celotno predelano vozilo (po moje je to neki tacga kokr če bi sam naredu npr. enga buggy-ja pa bi ga hotu a-testirat). Skratka ta g. Jager je čist vse pofotografiral in pregledal in potem izdal strokovno mnenje in vpisal v kartonček naslednje: -tip vozila: Mazda 323f 2,0 (predelano), -vrsta: osebno specialno vozilo, -oblika: športna, -število sedežev: 2(dva)
In to je vse kar piše v kartončku, drugega nič. Potem imam pa zraven še njegovo strokovno mnenje v katerem je pa vpisano čist vse od stopalk, podvozja, sedežev, dimenzij gum, do zamenjane prestavne ročke itd. Kar se pa tiče motorja pa piše: pogonski agregat in transmisijske komponenete adekvatne originalu, hmm, hmm. No to je spisano čez ene pol A4 strani in jst si zdej rad domišljam, da me noben policaj ne more glede česa zaj*** in da v bistvu skor ni stvari, ki je ne bi mogu narest na tem avtu. Upam, da je temu res tko

.
Če bi pa hotu zdej še kaj na novo čarat po avtu, bi pa po moje mogu it spet na a-test. Samo dvomim, da me bojo tam prav kmalu vidl

.
No pa sej ti bom ob priliki pokazu te papirje (je pa trajal 2 mesca, da smo jih uredil, pa koštal je tut).