Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

VOLVO S60 D5...by vuko87

Napisal/-a vuko87 Če maj 06, 2010 3:44 pm

Pozdravljeni. Evo da prvo pokažem svoj prejšn "strojček" vectra b+, znižana z h&r cup kit-om 55/35 ,alu platišča 17" ...
Slika

Ko sem se avta naveličal, sem iskal nekaj udobnega, poskočnega...in padla je ponudba za volvo-ta S60 D5
Slika
Slika

Hitro sem moral najti primerna platišča za ta avto(iskal od R-a, vendar neuspešno). Naletel sem na RH platišča 18", brez oklevanja jih seveda kupil :P
Slika
Slika
Slika

Mislim da kar pašejo na avto ;) Vglavnem z avtom sem zelo zadovoljen, preskok je bil očiten iz vectre na volvota.. Aja pa avto se v roku tega meseca cel na novo prebarval, mogoče ga je že kdo vidu na cesti v kakšnem stanju je sedaj... ;)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če maj 06, 2010 4:02 pm

Zakaj pa si ga cele prebarval, kolko sploh pride barvanje celotnega avta.
Drugac zlo lep,naj ti dobro sluzi.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Če maj 06, 2010 4:05 pm

lep sam felgne mi nekak ne sedejo na tak avto toda važn da se teb dopadejo! vectra je bla pa izjemno lepa! ;)
VW golf IV

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Če maj 06, 2010 4:22 pm

hvala. Mire nism ga se prebarval, cakam od zavarovalnice potrditev, da grem lahko odpelat avto ličarju (oni cakajo na policijski zapisnik). Barval pa se bo zarad naše kulture :
Slika
Slika
Slika
Slika

Vglavnem okol in okol + razbito sovoznikovo ogledalo...vglavnem ratočaranje me je čakal na parkingu ko sem ga zagledal.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če maj 06, 2010 4:26 pm

Ja ja videl sem tisto temo toda mislil sem, da je govora o vectri.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če maj 06, 2010 4:30 pm

ne me j***t :? to so ti nardili pred na parkingu? ..

drugače pa lep S60, prava limuzina :D

felne pa tudi lepo sedejo na avto ;)

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Če maj 06, 2010 4:49 pm

Zelo lep Volvo. Naj ti dobro služi :!:

Glede risov na avtu pa samo to...boljše, da takih ki to delajo ne dobim zraven avta...

Lp

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Če maj 06, 2010 4:59 pm

Zelo lep volvo. :tomidelej: Veliko varnih kilometrov in pazi ga,da ga spet ne dobijo pod ključ. :evil:

Uporabniški avatar
PogachnyK
Stalni uporabnik

Napisal/-a PogachnyK Če maj 06, 2010 5:02 pm

mašina je itak taprava, taka kot se za volvota spodobi
Slika

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Če maj 06, 2010 5:04 pm

Na parkingu pred blokom je bilo storjeno...mah nemorm razumet kako lahko človek sploh to naredi ....mene ce se vpraša , tega nebom nikol naredu nobenmu, pa tud če mi je največji sovražnik...(so minil cajti k smo učiteljem spuščal gume :lol: )

Upam samo da se bo lepo pobarval ...s takim avtom se mi sploh neda vozt...na semaforju folk kr slika avto, se smejijo, druge zanima kaj je blo, tretji dajejo komentarje v stilu : to pa je zato k se igras s tatino mazo :roll:

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Če maj 06, 2010 5:12 pm

Ni se pametno posmehovat nikomur, ker neveš kdaj kaj takega sam dobiš. Definitivno neprijetna zadeva.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če maj 06, 2010 5:40 pm

vuko87 je napisal/-a:Na parkingu pred blokom je bilo storjeno...mah nemorm razumet kako lahko človek sploh to naredi ....mene ce se vpraša , tega nebom nikol naredu nobenmu, pa tud če mi je največji sovražnik...(so minil cajti k smo učiteljem spuščal gume :lol: )

Upam samo da se bo lepo pobarval ...s takim avtom se mi sploh neda vozt...na semaforju folk kr slika avto, se smejijo, druge zanima kaj je blo, tretji dajejo komentarje v stilu : to pa je zato k se igras s tatino mazo :roll:

si iz most?

brezskrbi zadeva se bo zelo kvalitetno opravila, poznam take zadeve saj sem sam imel kar nekaj risov na prejšnjem avtomobilu.

nalcoq4
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a nalcoq4 Če maj 06, 2010 5:41 pm

zakon avto :) volvo power.

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Če maj 06, 2010 5:52 pm

adis je napisal/-a:si iz most?

brezskrbi zadeva se bo zelo kvalitetno opravila, poznam take zadeve saj sem sam imel kar nekaj risov na prejšnjem avtomobilu.

Sem blizu most ...Štepanjsko naselje...

Ma sej morjo popravt za ta dnar kokr je zavarovalnica rekla da bo dala...tko da bomo vidl...pustmo se presenett...

lp

Uporabniški avatar
bacardi
Novinec

Kraj: breezerland

Napisal/-a bacardi Če maj 06, 2010 8:27 pm

.... sam so pa kar lepi risi, nekdo ti extremno zavida ... glede na to da si imel pri prejšnjem mir.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če maj 06, 2010 8:36 pm

In to ni bla totalka potem?

lp
Slika

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Če maj 06, 2010 9:07 pm

bacardi je napisal/-a:.... sam so pa kar lepi risi, nekdo ti extremno zavida ... glede na to da si imel pri prejšnjem mir.

Mah dan danes clovek vec niti svojim bliznjim ne more zaupati..tako da je tezko reci kdo je zmozen tega..

eclipse_R je napisal/-a:In to ni bla totalka potem?

lp

Jah cenilec je omejiv skodo oz. popravilo na 3700€...za ta dnar ga bojo valda postimal(upam)...sej to je bivsi miljon skor da .. 8)

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Če maj 06, 2010 9:16 pm

oooo shit... :evil: ko pa kj takega vidm me pa tok razf... da čeb tega zraun dubu bi mu roke kontra obrnu!!! a se ni ta avto neki časa nazaj prodaju :?: sm ga na avtonetu vidu (ta slika is strani mi je znana pa felge tud). kako si pa drgač z avtom zadovoljen ker sam tud iščem volvota in bi bla vsaka info. dobrodošla :D . drugače pa ogromn uživaških in varnih kilometrov!!!

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Če maj 06, 2010 9:20 pm

fantom je napisal/-a:oooo shit... :evil: ko pa kj takega vidm me pa tok razf... da čeb tega zraun dubu bi mu roke kontra obrnu!!! a se ni ta avto neki časa nazaj prodaju :?: sm ga na avtonetu vidu (ta slika is strani mi je znana pa felge tud). kako si pa drgač z avtom zadovoljen ker sam tud iščem volvota in bi bla vsaka info. dobrodošla :D . drugače pa ogromn uživaških in varnih kilometrov!!!

Ja jst sm ga dau na net..k je bratranc prodaju svoj avtovcek...in sm mislu od njega kupt, ce bi svojga prodau...sam je avto prodau v enem tednu ..tko da sm svojga kr obdrzu...

Drugac pa hvala....

lp

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 06, 2010 9:31 pm

Zelo lepa oba, tudi tvoja prejšnja vectra. Sploh pa volvo legenda :D super avto res, tudi felne mu sedejo pa še ravno prav velike so. Super avto res. Samo nisem zasledil kakšna je to mašina? Pa kakšno sliko notranjosti še prilepi ko boš lahko. Drugače pa upam da boš vse tiste rise čim boljše zrihtal in upam da se ti kaj takega ne ponovi več. Dobro ga zrihtaj ;) Aja ali imaš še kakšne plane po barvanju ali?

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov