MGsax je napisal/-a:ja nič fant je malo pretiraval, je pač mislil da neboste opazili. ali pa mu števec laže!
Ja Možno. Tako ko maj sošolc ki je izjavu da se je pelal z LADO SAMARO(nč predelana- standard) pa avtocesti čez 180kmh. Pa mu ne morem na noben način dopocedat da mu števc laže. Mislm ej pol pa rečem da gre naš merc okol 160 pa reče da gre njegova lada več. Mislm ej kdaj se bojo ldje zbudl pa ugotovil kaj je realna hitrost pa kaj tist kar števc pokaže!!!
Sej ga ne zagovarjam, ampak nikjer fant ni napisal, da gre avto 190! Napisal je, da ima gume 195/50/15 - do 190 - torej T razred, v vrstici Najvisja hitrost pa ni podatka. Malo bolj pozorno je treba brat podatke. Sicer pa je pospesek res lovski!
Slikce ma pa ful hude, podatkov mu pa ne morem zamerit... tud jest si zelim da bi sel polo 190 po ravnem (navzol mi gre 200 po stevcu ... sam pol povsod olje ven spricat zacne) pa da bi mel pod 12s do 100... (sej kolk ma sploh v resnici 1,0 ali 1.4 pomoje od oka mora it nekaj tacga)
P.S: Ste pa face takoj k ma en mal bol kot nic zrihtan avto treba takoj spluvat pa pisat, da je cepec in podobno... buuuu..... buaahhhhh
sej jest mam tut 1.0 - lahk se zmenva za kkšn drag just for fun ful rad bi vidu da bi ga spravil na ''12 sek'' do 100 sam pišuka jest mam 145/80/12 gor
justyGTR je napisal/-a:sej jest mam tut 1.0 - lahk se zmenva za kkšn drag just for fun ful rad bi vidu da bi ga spravil na ''12 sek'' do 100 sam pišuka jest mam 145/80/12 gor
justyGTR je napisal/-a:sej jest mam tut 1.0 - lahk se zmenva za kkšn drag just for fun ful rad bi vidu da bi ga spravil na ''12 sek'' do 100 sam pišuka jest mam 145/80/12 gor