Zdravo!
Lep, mam podobn avto, sicer je srebrn, ni q pa ni sline, ampak masina pa letnik je pa isti
kar se porabe tice je tk, jst mam bl relacijo, mal mesta, mal avtoceste, ce sm previdn ga spravm pod 9. ob normalni voznji pa okrog 9.5, ampak nimam skoz klime przgane, kar recimo lohk kksn dcl prspara. teb normalno pije vec, ker je q, ampak taka poraba kot si napisu je po moje kar nekje normalna. j*** ga, mim kksne hise se zapeljes z odprtim oknom pa pohodis, se ti odkupi
kar se pa radija tice, jst mam notr original, nimam vekslerja, ampak sm si kupu xcarlink, ki se do radija obnasa kot veksler (isti priklop, iste funkcije), samo da bere usb, kartice... zadeva stane 100€, na servisu so mi ga zmontiral v sovoznikov predal, da se ga nikjer ne vid, pa je to to... kar se zvoka tice je pa tk, za moje potrebe (pretezno sobna jakost) je dost, ce bl na glas dam pa tud ni lih katastrofa... edin pol se vcasih v kksnih vratih kksn cricek zbudi, pa mi zivce para :P tko da jst bi ti to kar priporocu, sorazmerno ugodno, pa pomojm bols resitu k veksler.
Kar se plina tice pa jst nebi, cist zato k sm trmast, ker krozi kksna cudna zgodba okrog teh predelav in enostavno nebi zaupov temu, nebi se dobr pocutu v avtu, in je zame to enostavno konc zgodbe...
aja, pa velik srecnih kilometrov