SAVINJCAN je napisal/-a:pozabil sem te vprašat, kakšne pa so bile kaj dajatve, da si lahko naredil uvoz iz SLO v bosno?
seat je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:pozabil sem te vprašat, kakšne pa so bile kaj dajatve, da si lahko naredil uvoz iz SLO v bosno?
![]()
![]()
![]()
![]()
Od kdaj pa velja Gornji Grad za Bosno![]()
![]()
FLINK je napisal/-a:Kake mate. K da kater novejsi avto rjavi ful pa to
HaMzO je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Kake mate. K da kater novejsi avto rjavi ful pa to
negovorim to, kolega ima sivega rsa pa stari notranjost takorekoč razpada kot lego kocka in jo moraš spet nazaj sestavit, pa stoji do kake prve večje luknje :S
prav tako pleh, preveč mehak se mi zdi...
če pa obrnem na performanse pa to, je pa zlo uredu![]()
kakor kol že, usak avto ma ene svoje 'mane'
lp
FLINK je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Kake mate. K da kater novejsi avto rjavi ful pa to
negovorim to, kolega ima sivega rsa pa stari notranjost takorekoč razpada kot lego kocka in jo moraš spet nazaj sestavit, pa stoji do kake prve večje luknje :S
prav tako pleh, preveč mehak se mi zdi...
če pa obrnem na performanse pa to, je pa zlo uredu![]()
kakor kol že, usak avto ma ene svoje 'mane'
lp
Ne bom zagovarjal nobene znamke in podobno ampak samo nekaj: -verjetno se trdnost pleha od avta do avta ful razlikuje ja![]()
![]()
![]()
in cist isti drek je skoraj, ce se zaletis al mas plastiko ali tisto tanko plocevino....poglavitni so drugi dejavniki, ki skrbijo pri trku....! ne vem no-ima "mehek" pleh
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov