Gre se za Audi A4 L.2002 1.8T 110KW/150KM, sem drugi lastnik, avto pa je imel od nakupu prevoženih 87000km (sedaj jih ima 106000km)
Na avtu je bilo opravljeno nekaj malega modifikacij odkar je v moji lasti (22 mesecev), in sicer:
-Vzmeti H&R -35mm
-Platišča MAK Variante Mirror 8J 17" ET30
-Lip spojler
-Original Audi podaljški USP oz. Sline plus
-SKN chiptuning
-K&N vgradnji filter
-Avtoakustika DLS CAD 1000 1km RMS @ 1ohm + BLaupunkt 12" 1000W RMS @ 1ohm + Pioneer P65BT
-Hlajen sovoznikov predal
-Zamenjani končniki izpuha iz 70mm na 90mm
-S4 ogledala
-Tablice brez okvirčkov
-Menjava gumijastih za original Audi tekstilne tepihe...
Še foto gradivo katero se je nabralo skozi čas.
Slike še iz avto.net

Fotke od prihodu domov.

Nato so se naročila platišča in pnevmatike.
Mak Variante Mirror 8J 17" ET30

Falken FK452 235/45/17

Še komplet na avtu.

Čiščenje zadka.

Tekstilni tepihi.

Kmalu je sledila tudi vgradnja vzmeti H&R -35mm.

Avtoakustika.

Lip spojler.

Zamenjani končniki izpuha iz 70mm na 90mm.

Iz nemčije je prispel sprednji Sline podaljšek skupaj z masko in stranskimi mrežicami, istočasno pa je bil avto tudi čipan pri SKN.

Potrebne so bile manjše modifikacije sprednjega zgornjega dela odbijača.

Porezan material...

Na avtu

Ker je bila prva lastnica nemarnica in je bil avto kar dobro pobuškan od parkirišč, par dni pred izročitvijo avta ličarju pa mi je še nekdo spraskal avto s ključem, povrhu vsega pa me je ujela še toča (cca. 10 luknjic od toče) sem se odločil, da se porihta komplet avto in ne samo spodnji del avta ( sprva je bil plan barvati samo spodnji del avtomobila v barvo).
Priprave.

Pobarvan in sestavljen (na sliki so mi manjkali še pragovi), vgradil pa sem tudi hlajenje sovoznikovega predala (cev iz airboxa + šoba)

V petek pa je prispel tudi zadnji Sline plus podaljšek, in bo namontiran upam da proti koncu tedna, ko ga dobim od ličarja.

Pohvale in kritike dobrodošle