Od opreme ima PDC, tempomat, 9x AB, itd.. Slikano na hitro, bom v kratkem lepše naredil.

denis,mag. je napisal/-a:materiali v avtu na dovolj visoki ravni, udobja in prostora na pretek z odlično motorizacijo.
Glede zunanjosti je nekaj posebnega- seveda slovenski Janez ali Lojze bi raje imel golfa, kako pak, še sreča pa s(m)o v tej deželici tudi ljudje, ki gledamo avto na sploh in vemo, da je tudi nekaj kar ni nemškega dobro (boljše) kot Deutche Wagen.
Sem se peljal v cromi, sicer 150hp in gre odlično.
Čestitam za nakup!
Courage™ je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:materiali v avtu na dovolj visoki ravni, udobja in prostora na pretek z odlično motorizacijo.
Glede zunanjosti je nekaj posebnega- seveda slovenski Janez ali Lojze bi raje imel golfa, kako pak, še sreča pa s(m)o v tej deželici tudi ljudje, ki gledamo avto na sploh in vemo, da je tudi nekaj kar ni nemškega dobro (boljše) kot Deutche Wagen.
Čestitam za nakup!
daj Fiatfan ne stresaj bedarij pa ne vpeljuj kreganja v vsako temo ki jo "repliciras".
denis,mag. je napisal/-a:materiali v avtu na dovolj visoki ravni, udobja in prostora na pretek z odlično motorizacijo.
Čestitam za nakup!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov