Kafiii je napisal/-a: Za kateri servis bi se odločili vi?
speedfreak je napisal/-a:Lep je, izredno lep. Kako vožnjo maš da maš tako porabo? Kok si pa kaj dal, lahko na p.m.
Kafiii je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:Kafiii zelo lep avto imaš, z odličnim dovolj poskočnim motorjem! Srečno z njim!
Daj prilepi še kako sliko notranjosti...
Kot sem omenil že na vrhu slike notranjosti pridejo jutri dopoudne kajti danes sem ostal brez fotoaparata
Tudi tvoj golf je izredno lep bela barva seka!
scirocco12 je napisal/-a:Lep voz.Kateri letnik je?
Na servis pa le na pooblaščenca.Imaš lahko še kakšen bonus, ker ne veš kaj se lahko zgodi jutri.
Lp
Kafiii je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Lep voz.Kateri letnik je?
Na servis pa le na pooblaščenca.Imaš lahko še kakšen bonus, ker ne veš kaj se lahko zgodi jutri.
Lp
Tudi sam se bolj nagibam k pooblaščenemu servisu. Avto je letnik 2008. Morda priporočate kašen servis? Prvi servis je biu narejen pri 27.000km in sicer pri VEIT v domžalah.
Enzo83 je napisal/-a:Kafiii je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Lep voz.Kateri letnik je?
Lp
Tudi sam se bolj nagibam k pooblaščenemu servisu. Avto je letnik 2008. Morda priporočate kašen servis? Prvi servis je biu narejen pri 27.000km in sicer pri VEIT v domžalah.
Imam ravno takšnega Bravota, le da je modre barve. Na servis ga vozim k Veitu in zaenkrat sem z njimi zelo zadovoljen. V roku 3h tednov se bom spet oglasil pri njih na rednem servisu.![]()
Na eni izmed slik je vidna tudi nova Astra. Turbo? Kakšna se ti zdita ta avtomobila, če ju primerjaš? Verjamem, da je Bravo boljši
Kafiii je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Lep voz.Kateri letnik je?
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov