@hribko: Motor se mi zdi predvsem v nizkih obratih zeeelo len... Vendar za neko normalno vožnjo je vredu... Samo svoje obrate rabi.
Glede porabe pa... Jaz jo imam med 8 in 9 litrov, je pa res da sem doma malo izven mesta, gor v hrib... tako da se zaradi tega potem pozna. Če grem kakšno relacijsko pride tudi pod 7l.
Feltn pa ne menjam, hvala za ponudbo
@airmike: sem tudi sam že opazil da nima ja, vendar meni se to ne zdi en problem?? Pač se havba bolj segreva.. Včasih prav pride
@fantom: ja tudi meni mislim da je pod opremo pisal aktivno vzmetenje, zato sem se tako izrazil. Kakorkoli, vsi vemo za kaj se gre
@jurcek3: potem pa zate ne vem kaj je dobra lega... Prvi avto sva z mami imela (odkar imam izpit pač) corso c, katera se je s serijskim podvozjem ter dobrimi gumami kar solidno peljala... Bila je občutnejše trša od ostalih avtomobilov katere sem vozil.
Nato sva kupila corso d, black and white, katera je imela širše gume ter športno podvozje... Kar se tiče lege... Dan in noč. Sem bil zelo zadovoljen. Nato je bila corsa žal totalka, bližnje srečanje s tovornjakom na avtocesti (on kriv), in nato sva (predvsem jaz

) začel malo razmišljat o corsi gsi, vendar so bile cene še prehude..
Tako sva bila že prepričana da vzameva astro black and white, pa sem k sreči zvohal da prihaja tale omejena serija... Tokrat je vsaj res omejena, ne pa corse k jih je več kot navadnih že skoraj.
Tako da, kakeršna razlika je bila med obema corsama, takšna je sedaj med corso in astro... Edino na tale esp, se moram še navadit nekako, ter ga bolj podrobno sprobat ob prvem snegu. Ponavadi me pri hitri vožnji v bistvu ovira, tudi pri sport opciji, katera dopušča malce več... Se prižge ko ga najmanj potrebuješ. Je pa res, da ko te pa kaj preseneti pa prav pride..