pskoda je napisal/-a:Avto kot avto oz BMW. Men je najbolj blesavo to, kot vidim imaš tudi ti, da moraž majprej ključ vtaknit nato pa pristisnit gumb za start. Čista bedarija, če ga že vtakneš je lažje še obrnt, veliko boljš je to ko imaš lahko ključ v žepu in pritisneš samo tipko.
Veliko varnih km, pa brez zamere
Zois je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Avto kot avto oz BMW. Men je najbolj blesavo to, kot vidim imaš tudi ti, da moraž majprej ključ vtaknit nato pa pristisnit gumb za start. Čista bedarija, če ga že vtakneš je lažje še obrnt, veliko boljš je to ko imaš lahko ključ v žepu in pritisneš samo tipko.
A noben ne da prvo samo kontakta, pa počaka na predgretje pa potem zaštarta....???????potemtakem je tak vseeno če poznej gumb stisneš kot pa čakaš pri ključu z roko (upam da me je kdo razumel kaj sem želel povedat)
pskoda je napisal/-a:Zois je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Avto kot avto oz BMW. Men je najbolj blesavo to, kot vidim imaš tudi ti, da moraž majprej ključ vtaknit nato pa pristisnit gumb za start. Čista bedarija, če ga že vtakneš je lažje še obrnt, veliko boljš je to ko imaš lahko ključ v žepu in pritisneš samo tipko.
A noben ne da prvo samo kontakta, pa počaka na predgretje pa potem zaštarta....???????potemtakem je tak vseeno če poznej gumb stisneš kot pa čakaš pri ključu z roko (upam da me je kdo razumel kaj sem želel povedat)
Če moraš iskat ključ po žepih, ženske po torbic in vtikat je to za en kur.c uporabno oz je bolj šminkersko kot uporabno
pinny je napisal/-a:to se je mogu opa edn fajn vozit z jnem, da je v slabih dveh letih anredu kar 138.000km
Jaz sem na autoscoutu 24 našel laguno 2 leti staro s 206.000 kmpinny je napisal/-a:to se je mogu opa edn fajn vozit z jnem, da je v slabih dveh letih anredu kar 138.000km
B|ind je napisal/-a:Po parih dneh si avto prodal ?
Zakaj pa to ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov