Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Kraj: Novo mesto

VW Polo 6N by cvito19

Napisal/-a cvito19 Ne dec 19, 2010 5:23 pm

Pozdravljeni!
Na forumu sem že kar nekaj časa, vendar pa se oglašam bolj redko... Gdor me še ne pozna, ime mi je Marko, prihajam iz Novega mesta, star sem 21 let. Po dolgem času sem se odločil, da tudi jaz tukaj predstavim svoj avto.
Gre se za VW Polo model 6N letnik 1999. Motor je 1.4 60KM (benzin, poraba okoli 6-7L), rdeče barve, 5 vratna različica... Kupljen je bil leta 2002 s prevoženimi 37.000km. Od dodatne opreme ima daljinsko centralno zaklepanje z alarmno napravo, električni pomik sprednjih stekel ter zunanjih ogledal (vsaj nekaj :lol:).
Danes ima avto prevoženih 168.000km, v teh letih ni bilo nikoli nobenih težav z njim, služi res super! Je pa avto doživel 2 nezgodi, prva se je zgodila meni, ko sem tankal na Petrolu v Žabji vasi v Nm, se je ženska pred mano zaletela vame, saj je namesto naprej krenila v rikverc, sem takoj potrobil, vendar je bilo prepozno :bonk Rezultat: počena maska... In potem je sledil neverjeten nateg, saj sem za popravilo le te plačal 30EUR (pri gospodu Antonu Korasi), novo brez znaka pa bi lahko dobil za 20. Tega ne bom nikoli pozabil, drugače pa prejšni mesec ko sem jemal sprednji znak ven je ponovno počilo eno izmed 3 zlomljenih reber!! Iz napak se učimo, kasneje sem plastiko zvaril kar sam doma :-P Druga nesreča se je zgodila mami, ko se je obrnila na avtocesti... Ko me je poklicala, sem mislil da je škode za ne vem koliko denarja, na koncu je bil minimalno poškodovan zadnji levi bok, malenkostno popraskan zadnji odbijač, ena pikica v zadnji levi luči in pa povsem razbito levo ogledalo... Avtomobila takrat sploh nism videl v kakšnem stanju je bil, čez 3 dni je bil spet doma kot da se ni bilo nič zgodilo :mrgreen: Je pa res, da je avto na parkingu tarča "nevoščljivih sosedov", saj so ga vsake malo časa popraskali, tako da bo v kratkem potreben barvanja! Dobro, mogoče malo pretiravam, praske so sicer malo manj opazne, ampak mali milion jih je, meni so zelo moteče... So se pa storilci vsaj potrudili in so risali cik-cak vzorce :lol:
V zadnjem mesecu pa je avto doživel prve modifikacije od nakupa, če ne štejem CD mp3 radia ter zamenjanih zvočnikov... Zahvala za to gre uporabnikoma dgreso ter croma_man, ki sta pomagala pri uresničitvi "dolgoletnih želja" oops Obema se še enkrat zahvaljujem! Malenkost, ki je meni pomenila veliko, je prispeval tudi uporabnik _furby_, ki mi je poslal anteno, saj so mojo kak mesec nazaj ukradili in to že drugič v zadnjem letu dni!!
Več o avtu iz podpisa pa v naslednjih dneh!
Slika

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Re: VW Polo 6N by cvito19

Napisal/-a cvito19 Ne dec 19, 2010 5:25 pm

Med brskanjem po računalniku sem našel nekaj slik... Slikano 11.10.2009 :D Pač, Polo kot Polo, lepo se blešči ker je bil ravno opran :mrgreen: Starejših slik se mi zdi da nimam, pa tudi če bi že našel kakšno bi bil avto 99% isti :mrgreen:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Ne dec 19, 2010 5:48 pm

lep polo. edino nekaj mi je takoj padlo v oči. zadnje zavesice :lol: ne pašejo ravno najbolje na avto ;)

kako je pa kaj z rjo na zadnih bokih?

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Ne dec 19, 2010 8:24 pm

res lepo ohranjen, oče ma istega sam pa imam 3 vratni model sive barve(upam da ne več dovgo ker iščem drugega) :lol: pa hitr nalož slikce z feltnam :twisted:
VW golf IV

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne dec 19, 2010 9:12 pm

mislim da je cvito to že poštimal. drugač pa spomladi odvij gewinde do kraja :D js jih bom tut

ti cky2k: tebi pa zamerim da se nikol ne pripeleš do mene da rečema kako. glede na to da sma 13,566km narazn doma :lol:

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Napisal/-a cvito19 Ne dec 19, 2010 9:26 pm

zadnji levi bok je bil že deležen popravila, vendar ne zato ker je bil rjav temveč zaradi zgoraj omenjene "nesreče". desni bok je pa skoraj kot nov, mogoče ga bo rja načela čez par let :mrgreen: mam pa zato en flek pod barvo pibližno 2cm velik na levih sprednjih vratih ter en malo večji na pragu... :cry:
kot je dgreso rekel, zavesice so med časom že odletele z avta, sem jih kar direktno v koš vrgel, ker so bile zelo obrabljene...

slikce s feltnami pridejo nekoliko kasneje :-P gewinde bom pa odvil ko zgine sneg, tam enkrat februarja... mam še 2cm lufta spredaj in zadaj ;)
Slika

Uporabniški avatar
rokc
Nov uporabnik

Napisal/-a rokc Ne dec 19, 2010 9:28 pm

Zelo lep polo, večkrat sm te vidu k si se pelu mimo šolskega centra... prava zverinca :) 8)

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Ne dec 19, 2010 10:00 pm

dgreso je napisal/-a:mislim da je cvito to že poštimal. drugač pa spomladi odvij gewinde do kraja :D js jih bom tut

ti cky2k: tebi pa zamerim da se nikol ne pripeleš do mene da rečema kako. glede na to da sma 13,566km narazn doma :lol:

grešo se ma še ta tedn zmenla kda boš mev cajt pa se prpelem dov pa ma rekla kero pa kak pir spila!!kontaktiraj mi kda boš mev čas ;)
VW golf IV

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Napisal/-a cvito19 Po dec 20, 2010 6:26 am

rokc je napisal/-a:Zelo lep polo, večkrat sm te vidu k si se pelu mimo šolskega centra... prava zverinca :) 8)

jap, avto se pelje večkrat tam mimo... vendar v 90% primerov vozi mat, ker gre tam v tisto smer na šiht... jaz sem bolj redko za volanom :(
PS: ti maš modrega pola iz avatarja? se mi zdi da si se enkrat vozil za mano :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Po dec 20, 2010 8:16 am

cky2k je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:mislim da je cvito to že poštimal. drugač pa spomladi odvij gewinde do kraja :D js jih bom tut

grešo se ma še ta tedn zmenla kda boš mev cajt pa se prpelem dov pa ma rekla kero pa kak pir spila!!kontaktiraj mi kda boš mev čas ;)

vsak dan od 9 zjutraj do 5 popoldan :D

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Po dec 20, 2010 2:35 pm

Živjo Marko iz Novega mesta :D
Lušnega Polota maš.. daj še slike s feltnami.
Pa se voziš kaj po NM ? Te nikjer ne srečam..

Uporabniški avatar
rokc
Nov uporabnik

Napisal/-a rokc Po dec 20, 2010 2:43 pm

cvito19 je napisal/-a:
rokc je napisal/-a:Zelo lep polo, večkrat sm te vidu k si se pelu mimo šolskega centra... prava zverinca :) 8)

jap, avto se pelje večkrat tam mimo... vendar v 90% primerov vozi mat, ker gre tam v tisto smer na šiht... jaz sem bolj redko za volanom :(
PS: ti maš modrega pola iz avatarja? se mi zdi da si se enkrat vozil za mano :mrgreen:

Jop moj je pa modri...dj objavi še kake novejše slikce z feltnami če seveda maš kj... lepo mu pašejo.. ;)

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Napisal/-a cvito19 Po dec 20, 2010 7:34 pm

B|ind je napisal/-a:Pa se voziš kaj po NM ? Te nikjer ne srečam..

Haha, nismo vsi zaposleni v krki, naftni derivati so dragi, tako da se peljem skoraj nič, razen če moram res nujno kam... :-P :-P Se pa vozi mat vsak dan na šiht... :lol: Bom se spomladi začel malo bolj intezivno vozit, ko avto še spustim pa zamenjam feltne... upam da se bo spet organiziralo kako srečanje forumašov na dolenjskem oops

slik z novimi feltnami imam izredno malo, zato škrtarim :twisted: :twisted: zima me je presenetila in mi ni uspelo narediti "fotoshootinga" na novih kolesih... prvih 5 dni je avto stal na parkingu ker nisem imel papirjev, nato sem avto opral da bom naredil kako sliko, naslednji dan je zapadel sneg :bonk
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po dec 20, 2010 7:39 pm

ja pa še jst sm cvitota za 2 tedna zaj.... tak da ni sam vreme krivo :mrgreen:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Po dec 20, 2010 10:01 pm

cvito19 je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Pa se voziš kaj po NM ? Te nikjer ne srečam..

Haha, nismo vsi zaposleni v krki, naftni derivati so dragi

Kupi dizla :lol: :lol:
Emm, srečanje.. zihr bo kej. Samo da pride primernejši letni čas.. pa letne feltne ipd 8)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Po dec 20, 2010 10:26 pm

cvito! prpeli se do mene, te benz pride dost cenej ko pa en digitalc. js ga pa mam :D ti poslikam avto pa dam na forum :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Napisal/-a cvito19 Po dec 20, 2010 10:59 pm

@B|ind: mah kje... sej veš kaj ima uporabnik lancia hf v podpisu: Nafta za ogrevanje, plin za kuhanje, bencin za avtomobile :mrgreen: bom šel na hrvaško tankat, baje je tank bencina dost cenejši :-P
@dgreso: ne boš verjel, ravno v teh dneh sem prodal svojga Pentaxa, zdej mam samo še kamero na mobitelu :EE bom se oglasil pri tebi ko zrihtaš pola, bomo en skupni fotoshooting usekal :tomidelej:

drugače pa med brskanjem po starih DVDjih sem našel sliko, ki dokazuje, da ima polo kar velik prtljažnik :mrgreen:
18.7.2007:
Slika
In pa še ena iz časa, ko sem šele naredil izpit... Takrat sem imel drugačen pogled na svet :lol: nizkotonec Blaupunkt GTb 1200 ter ojačevalec Blaupunkt GTA 4, danes mi je žal da sem prodal, saj je kar pošteno butalo... če ima kdo isti tak komplet za prodat, naj me kontaktira 8) predvsem me zanima ojačevalec
Slika
edit: polomljena prednja maska :/:o:/ kot že rečeno, za popravilo sem dal 30EUR, popravljeno je bilo za en ku***!! Nato sem sam zvaril plastiko, saj je eno rebro ponovno počilo. Ker v 2. rebru od zgoraj manjka en delček, se bom drug teden malo poigral z vlakni, ter ponovno prebarval masko v mat črno barvo, da se bo ujemala z znakom :-P
Slika
Slika

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Napisal/-a MyWay! To dec 21, 2010 9:58 am

Pozdrav Dolenc' ! :) Veliko srečnih km ti želim.

Uporabniški avatar
cvito19
Novinec

Napisal/-a cvito19 To dec 21, 2010 1:19 pm

MyWay! je napisal/-a:Pozdrav Dolenc' ! :) Veliko srečnih km ti želim.

hvala, upam da so najslabši kilometri za mano :vrum

sicer za danes sem pripravil še zadnji paket slik avta v originalnem stanju... od soseda sem dobil stojalo za fotkiča, ki sem ga moral takoj testirat...
28.10.10 - poziranje zadnjič pred "lepotnim posegom":
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Novost je sicer praska spredaj levo na odbijaču, spet slabe izkušnje z ženskimi voznicami... parkiram avto pred šolskim centrom, dokler sme uredil formalnosti okrog vpisa (2 min), avtomobila, ki je bil parkiran zraven mene ni bilo več, voznica (ko sem parkiral je sedela v avtu) pa mi je pustila spominček na sprednjem odbijaču :bonk
Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To dec 21, 2010 1:54 pm

Lahko vprašam, kaj imaš to za en fotoaparat? ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov