Pozdravljeni!
Na forumu sem že kar nekaj časa, vendar pa se oglašam bolj redko... Gdor me še ne pozna, ime mi je Marko, prihajam iz Novega mesta, star sem 21 let. Po dolgem času sem se odločil, da tudi jaz tukaj predstavim svoj avto.
Gre se za VW Polo model 6N letnik 1999. Motor je 1.4 60KM (benzin, poraba okoli 6-7L), rdeče barve, 5 vratna različica... Kupljen je bil leta 2002 s prevoženimi 37.000km. Od dodatne opreme ima daljinsko centralno zaklepanje z alarmno napravo, električni pomik sprednjih stekel ter zunanjih ogledal (vsaj nekaj

).
Danes ima avto prevoženih 168.000km, v teh letih ni bilo nikoli nobenih težav z njim, služi res super! Je pa avto doživel 2 nezgodi, prva se je zgodila meni, ko sem tankal na Petrolu v Žabji vasi v Nm, se je ženska pred mano zaletela vame, saj je namesto naprej krenila v rikverc, sem takoj potrobil, vendar je bilo prepozno

Rezultat: počena maska... In potem je sledil neverjeten nateg, saj sem za popravilo le te plačal 30EUR (pri gospodu Antonu Korasi), novo brez znaka pa bi lahko dobil za 20. Tega ne bom nikoli pozabil, drugače pa prejšni mesec ko sem jemal sprednji znak ven je ponovno počilo eno izmed 3 zlomljenih reber!! Iz napak se učimo, kasneje sem plastiko zvaril kar sam doma

Druga nesreča se je zgodila mami, ko se je obrnila na avtocesti... Ko me je poklicala, sem mislil da je škode za ne vem koliko denarja, na koncu je bil minimalno poškodovan zadnji levi bok, malenkostno popraskan zadnji odbijač, ena pikica v zadnji levi luči in pa povsem razbito levo ogledalo... Avtomobila takrat sploh nism videl v kakšnem stanju je bil, čez 3 dni je bil spet doma kot da se ni bilo nič zgodilo

Je pa res, da je avto na parkingu tarča "nevoščljivih sosedov", saj so ga vsake malo časa popraskali, tako da bo v kratkem potreben barvanja! Dobro, mogoče malo pretiravam, praske so sicer malo manj opazne, ampak mali milion jih je, meni so zelo moteče... So se pa storilci vsaj potrudili in so risali cik-cak vzorce

V zadnjem mesecu pa je avto doživel prve modifikacije od nakupa, če ne štejem CD mp3 radia ter zamenjanih zvočnikov... Zahvala za to gre uporabnikoma dgreso ter croma_man, ki sta pomagala pri uresničitvi "dolgoletnih želja"

Obema se še enkrat zahvaljujem! Malenkost, ki je meni pomenila veliko, je prispeval tudi uporabnik _furby_, ki mi je poslal anteno, saj so mojo kak mesec nazaj ukradili in to že drugič v zadnjem letu dni!!
Več o avtu iz podpisa pa v naslednjih dneh!