xsara je napisal/-a:čestitke za nakup, sedaj pa pamet v glavopa veliko užitkov v vožnji, sicer pa kako je pa kaj ohranjen pleh, podvozje?.......
xsara je napisal/-a:fino, da je lepo ohranjen, težko se take še dobi danes, se mi zdi, da sem ga gledal na avto netu ne dolgo nazaj, kakšen teden............sicer pa, so kakšni plani za naprej?..........
Broz je napisal/-a:ja bomba neavto je obnavljal od punce brat, uno turbo je bil njegov prvi avto in si je zaželel še enkrat ga imeti. Glede na stanje pri nas ni bilo druge možnosti kot kupiti enega in ga zrihtati... imeli smo celega v kosih in se je rihtal avtek za nedeljske vožnje ne za prodajo, tak da kolker je v amaterskih možnostih ( da se ne bo kak profi obesil na malenkosti) se je avto celi zaščitil in zrihtal. Na žalost se pa nisem niti enkrat peljal z njim
. Kolikor je bilo nam znano ga je kupil en fantič, ki sta potem z njegovim očetom obnovila tudi motor. Tak da srčno upam da bo ta lepotec še dolgo špilal, in mislim da bo kolega vesel ko mu pokažem da je avto v enem kosu
Tudi ko je bil še doma se je hotelo povečati tlak, ampak bi bilo treba mašino prenoviti, vendar nekako ni bilo več volje. Ali ti še kar vrti kolesa v štartu?
srečnjo in varno vožnjo, lp
xsara je napisal/-a:povečati pritisk turbine, nabaviti blow off, naštimati bypass z ročnim regulatorjem pritiska turbine, vsaj tako imam jest na turbaku, trenutno polni turbina tam max okol 1,2 bara, ampak zaradi varnosti imam raje trenutno do 1,0 bara..........
Hitri* je napisal/-a:xsara je napisal/-a:povečati pritisk turbine, nabaviti blow off, naštimati bypass z ročnim regulatorjem pritiska turbine, vsaj tako imam jest na turbaku, trenutno polni turbina tam max okol 1,2 bara, ampak zaradi varnosti imam raje trenutno do 1,0 bara..........
a ti imaš isto unota? kaj praviš na tale blow off ventil, http://www.bolha.com/avtoprema-ostalo/b ... las2739457 , bi biu vredu za tolko denarja? lp
Hitri* je napisal/-a: ja plani so, najprej povečati moč, zanima me kako bi najceneje naredu? lp
xsara je napisal/-a:Hitri* je napisal/-a:xsara je napisal/-a:povečati pritisk turbine, nabaviti blow off, naštimati bypass z ročnim regulatorjem pritiska turbine, vsaj tako imam jest na turbaku, trenutno polni turbina tam max okol 1,2 bara, ampak zaradi varnosti imam raje trenutno do 1,0 bara..........
a ti imaš isto unota? kaj praviš na tale blow off ventil, http://www.bolha.com/avtoprema-ostalo/b ... las2739457 , bi biu vredu za tolko denarja? lp
no kar ti je predlagal sablač je tudi dober in ugoden tuning, ja tut jest si ga lastim
tuki je ena fotka kako zgleda avto lp...........
sablač je napisal/-a:ce rabis blow off mam jaz enga-ugodno ,glede tuninga pa prvo nabav dize od punto gt , potem vzdignat tlak turbine in nastelat afr (moja mala skrivnost-lahko naredim ) in mas raketo.vsi stroski so dize blow off in boost kontroler(nebi smel vse skup bit 200e) lp m
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov