Renault VG je napisal/-a:Lep avto in srečno vožnjo z njo.Ali nisi pri avtomobilu dobil originalnih velur tepihov ker v oglasu so bili na sliki.A zimske gume imaš Fulda kristal supremo?
Imamo iste gume na Laguni.Niso slabe gume glede na to da niso ravno drage.Še to sem pozabil vprašati,zakaj pa jo je tisti od katerega si jo kupil prodajal?tdk je napisal/-a:Da gor so točno take gume kot si napisal
Renault VG je napisal/-a:Imamo iste gume na Laguni.Niso slabe gume glede na to da niso ravno drage.Še to sem pozabil vprašati,zakaj pa jo je tisti od katerega si jo kupil prodajal?tdk je napisal/-a:Da gor so točno take gume kot si napisal
tdk je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Imamo iste gume na Laguni.Niso slabe gume glede na to da niso ravno drage.Še to sem pozabil vprašati,zakaj pa jo je tisti od katerega si jo kupil prodajal?tdk je napisal/-a:Da gor so točno take gume kot si napisal
denarja ima dosti:))malo heca;pravi da bo vzel novo laguno
lp tdk
Mu je prenovljena tako všečtdk je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Imamo iste gume na Laguni.Niso slabe gume glede na to da niso ravno drage.Še to sem pozabil vprašati,zakaj pa jo je tisti od katerega si jo kupil prodajal?tdk je napisal/-a:Da gor so točno take gume kot si napisal
denarja ima dosti:))malo heca;pravi da bo vzel novo laguno
lp tdk
gusti85 je napisal/-a:Koliko dinčkov si pa dal za avto če ni skrivnost? Predvidevam da tam okol 18 - 19k?
Meni je avto na splošno kr všeč, razen armaturka mi ne potegne najbolj. Mogoče bi mi pa postala všeč, če bi se neki časa vozil noter.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov